0

tatlı sevimli bir kız şarkılarıda başarılı eğlenceli

0

hadise'nin şarkılarını gerçekten çok iyi buluyorum. hadise'nin çıplak sesi daha güzel bence.herkes nedense yadırgıyor hadise'yi ama bence hem karakteri ile hem de şarkılarıyla oldukça çok iyi bir insan. özellikle de o ses türkiye yarışmasında tanıdım hadise'yi orada gerçekten şarkı söylediğinde çok güzel söylüyor ve her şey yakışıyor genellikle şarkıları.

0

ben genel olarak hadise'yi dinlemediğim için şarkılarını da başarılı bulmuyorum. bana çok yapmacık bir sanatçı olarak geliyor.yani demek istediğim ben hala senin kişiliğini ve kendisini çok sevmediğim için şarkılarını da dinlemiyorum.

0

hadise'nin şarkılarını gerçekten başarılı olduğunu söyleyebiliriz. çünkü eurovision da bizi temsil ettiği düm tek tek parçası özellikle sevdiğim parçalarından birisidir. baktığımız zaman bu sıralar yeni parçalar çıkarmıyor. ama kısa içerisinde yeni şarkı çıkarmasını bekliyorum. çünkü yaptığı şarkılar genel olarak kaliteli olduğu için dinleniyor bence. özellikle yaz aylarına sakladığı çok özel bir parçası olduğunu düşünüyorum. özellikle hadise'nin konserlerini her zaman takip ediyorum ve yakın çevremde olduğu zaman gitmeye çalışıyorum. çünkü canlı sesi bana daha iyi geliyor bana.