2

çok şükür daha önce hiç bayılmadım ama bildiğim kadarıyla, insanlar bayılacağını zaman genellikle ayaklarının yerden kesildiğini söylüyorlar. kan şekerinde ve tansiyonda ani düşüşler meydana geldiği için genellikle bayılma sorunu ile karşılaşılıyor. bayılmadan önce gözlerde kararma, bazen midede bulantı ,aşırı derecede baş dönmesi ,nefes alamama ,fenalaşma hissi, soğuk soğuk terleme ve el ayak titremesi sorunları kendini gösterir.
eğer çevrenizde bir bayılma sorunu ile karşılaşan kişi olursa kısa süre içerisinde ayılmıyorsa acilen doktora götürmeniz de büyük fayda olacaktır. çünkü basit görülebilen bir bayılmanın altında bile çok ciddi nedenler yatabilir kesinlikle ihmal edilmemesi gereken bir durumdur.

1

için geçer başın döner gözlerin kapanır tansiyon zaten direk göze vurduğu için birde kafaya vurduğu için hissedersin en büyük belirtisi baş dönmesi diye biliyorum.

1

soğuk soğuk terlemeler olur ,gözlerinizin onu kararir ve birden gidersiniz. bayılma durumu genellikle insan hipoglisemiye girdiğinde yada hiperglisemiye girdiğinde olur.