0

bir olay yaşandığında duygusal bir olay eğer o kişinin gözleri doluyorsa, davranışları değişiyorsa, ses tonu değişiyorsa duygusal bir insan olduğunu anlayabiliriz. yani kısaca bir insanın duygusal olup olmadığını anlamak için davranış ve hareketlerini gözlemleyebiliriz.

0

bir insanın duygusal olduğunu söyledigim şeylere vermiş olduğu tepkisine göre anlıyorum eğer üzücü bir şey anlatırsam ve karşımda ki insan bundan etkilenirse muhtemelen gözleri dolar veya farklı tepkiler ortaya koyar başka bir örnekle verecek olursam en basitinden bir film izlerken bile duygusal bir insan o filmden etkilenir.

0

her olaya vicdanı ile bakan gözleri çabuk çabuk buğulanan olaylardan çabuk etkilenen kişiler genelde duygusal olur

0

duygusal olan insan duygusal duygusal konuşur da oradan anlarız

0

bir insanın konusmasindan bakışlarından jest ve mimiklerinden ses tonundan onun ne kadar duygusal ne kadar kırılgan bir yapısı olduğunu anlayabiliriz gerçekten bu duyguya sahip insanlar bir-birlerine çok değer veriyorlar hepimiz böyle insanlarla karşılaşırız umarım

0

sadece bakışları ve ses tonundan bile anlamam mümkündür. ses tonu derken sadece naif konuşan insanlardan bahsetmiyorum. bağırıp çağıran insanlar aslında en duygusal insanlardır.

0

bir insanın duygusallıgi bilinir de duysal daha duymadım