0

cok enerjisiz oldugumda müzik dinlerim rap dinliyorum ve beni enerjik hale getiriyor yada yatar uyurum dinc bir şekilde kalkarım.

0

enerjim yoksa eğer kendimi kötü hissediyorsam param varsa bir arkadaşımın evine gider onunla beraber çay eşliğinde bir sohbet eder o uzerimden kötü enerjiyi atarım. o an için param yoksa hemen bir abdest alır, fetih suresi ve felak, nas sürelerini okurum. 5 dk bir kestiririm.sonra balkona çıkar bir temiz hava alirim. kendime bir nescafe yada bir türk kahvesi yaparım. youtubeden son vizyona girmiş filmlerden izlerim. değişik olarak puaça, kete falan yapar yanınada bir çay demler kardeşlerimle sohbet ederim.bütun bunlar benim enerjimi artırır. negatif enerjimi atmamı sağlar.

0

çok enerjisiz olduğum zaman genellikle kendi modumu yükseltecek enerji mi yerine getirecek şeyler yapmaya yöneliyorum. nedir bunlar ? veya nasıl yapılır. motivasyon ile alakalı görüyorum bunu. kendini motive ettiğin sürece enerjini yüksek tutmak oldukça mümkün. kendimi motive etmek için genellikle x bir konuda başarısızsam bu konuda başarılı olan kimler var ve onlardan eksiğim neler öncelikle bunlara bakıyorum ve genelde benden bir fazlası olmadığı gördükten sonra kendime geliyorum, gün içinde enerjim düşükse hobilerime yöneliyorum konsol oynamak arkadaşlarınla vakit geçirmek veya hobiniz ne ise onunla vakit geçirmek sizi kendinize getirecektir. emin olun o gün sevdiğiniz bir yiyeceği tüketmek bile motive edebiliyor sizi.

0

o gün enerji yapacak bir şeyler bulurum bulamazsam sevdiğimi ararım konuşuruz. müzik açarım oyun havası oynarım.

0

ya uzanırım ya da takarım kulaklığımı son ses müzik dinlerim. müzik dinlemek bana gerçekten çok büyük bir enerji veriyor :)

0

kendimi hemen yatağa atıyorum.
elimde telefon bir şeyler izliyorum.
eğer o kadar da enerjinin yoksa uyuyorum.
enerji mühim şey.
herkese lazım.

0

enerjimi atacak yer arıyorum çoğu zaman hareket ediyorum sağa sola hareket ediyorum yada başka şeyler yapıyorum.