0

genellikle öyle zamanlarda tam olarak ne yapacağımı bilemiyor oluyorum. bazen kendimde ayakta durabilecek gücü bulurum ve o zaman ağaçların ormanarın arasına dalıp yürümeyi yada imkanım varsa sahile inip biraz koşmayı ve ardından müzik dileyerek denizi izlemeyi tercih ediyorum ama bazı zamanlarda ise kendimde evden çıkacak gücü bulamıyorum bu seferde de evime bulduğum her türlü tatlıyı çikolatıyı keki her neyim varsa toparlayıp yatapıma gidiorum ve bir dizi veya film seçip açıyorum böylece hem kafam dağılmış ve farklı konular üzerine yoğunlaşmış oluyorum hem de zaman hızlıca geçmiş oluyor. bi de bir etkili yöntem daha var ama bunu yapabilmek oldukça zor bu durumda da kalkıp sankş hç bir şey olmmaış gibi arkadaş grubunun arasına katılıyorsun havadan sudan konuşup kahkahaalr atıyorsun daha samimiyetsiz ve daha zor bir yöntem olmasına rağmen oldukça etkili olduğunu kabul etmek zorundayım.

1

çok bunalmışsam. çıkarım uzun uzun yürürüm. nereye olduğu hiç önemli değil. adımlarım beni nereye götürürse.. ya da sinemaya giderim. ya da ılık bir duş alıp evde yatarım. uyurum. bunalımın türüne göre yani. :) çok olmadığından yaptıklarım biraz boş işler yani. düşünmekten uzaklaştıran şeyler insanı oluyor.

0

telefona sarılıyorum, forum sitelerine bakıyorum, youtube da video izliyorum. onun dışında film veya trol videolar. eğer telefondan da sıkılırsam ya uyuyorum ya da kendimi dışarı atıyorum.

1

komik dizi yada film seyreder, kitap okur, maç izler, online oyun oynarım....