0

kupon yapıyorum 1 gol lazım dakika 60 son 30 dakikada gol olmuyor ya bir sinirleniyorum sormayın gitsin

0

ben genelde çok sinirli birisiyim çabuk sınırlenirim biraz zor geçer sinirim de anı parlamalarim olur genelde en çok sinir olacağım durum haksizliga gelemiyorum çıldırıyorum birisi beni sucladiginda yada yalan söylüyorsun gibi birşey kullandığında deliriyorum sonra benim bir kusurumla dalga geçen yada gülen birisine de sinir oluyorum .

0

en çok sinir olduğum olay birisi tarafından aşağılanmak olmuştur

0

ben genelde sinirli yapıya sahip bir insan değilim. sadece uyumaya çalışırken düşüncesizce ses yapılırsa çok sinirleniyorum. doğal olarak uyurken de bu olay olursa çok sinirli oluyorum.

0

insanın zor durumda kalıp bırılerınden yardım ıstemesı ama kımsenın bu duruma ıylık yapcagının olmamasıdır ınsanlar herturlusu vardır bunlara yapacak bır sey yok kendı kendılerıne kalınca aklı basına gelır ıllakı

0

en çok sinir oldugum sosyal medyadakı çift karakterli insanlar bırde evli bekar demeden takılan kadrajında tuttugu ergegi benimseyen kadınlar

0

ben konuşurken sözümü kesmeleri beni çok sinirlendirir gerçekten tahammül edemem bu duruma çoğu zamanda sinirlenip konuşmayı keserim

0

ben bir şey anlatırken dinliyormuş gibi yapan ama dinlemeyen insanlara sinir oluyorum. birde sanki çok dinlemiş gibi aaa,cidden mi? hadi canım, eeee, hıhı,vay canına,ohaa,evet ya, hmmm gibi cevaplar vermeleri yok mu? yemin ederim öldürmek için can atıyorum. allahtan korkum olmasa vurup öldürüm. o derecede sinir oluyorum bu tar insanlara.

0

en çok sinir olduğum şey bir insanın hiç bir bilgiye sahip olmadığı halde herşeyi biliyormuş gibi davranması. ciddi anlamda sinir olurum bu duruma. kendi doğrularını millete ısrarlar kabul ettirmek isteyen insanlar oldukça sinir bozucu.

1

en çok sinirli olduğum şey bazı insanların hiçbir şey bilmediği halde çok şeyler biliyormuş gibi havalara girmesidir. ayrıca benim lafımı bana satanlara acayip sinir oluyorum.