0

yag konusunda bence tere yagın üstüne yag yoktur hem dogal hem besleyici ve mikroplardan korur evvelden doktaorlar tereyag yemeyin kalp saglıgı acısından iyi deyil damar tıkar derlerdi şindide dogal beslenin diye doktorlar tereyagını yiyin diyorlar bence en güzel yag köy tereyagıdır

0

ayçiçek yağında kac yıldır ona markasını kullanıyoruz ve cokta memnunuz çünkü hiçbir şekilde kötü kokmuyor.tereyagina gelince bizim kendi el yapımı tereyagimizin üstüne yağ görmedim . marketten aldiginiz yağları eritince içinden su çıkıyor ama el yapımı olanda kesinlikle su çıkmıyor. ayçiçek yağında bizimde güzel markadir tavsiye ederim. başka yağ kullanmayın çok kötü kokuyorlar.

1

ben zeytin yağında kesinlikle komili'nin sızma zeytin yağını alırım. eğer indirimde görürsem tariş'in de sızma zeytinyağını almışlığım bir kaç kere olmuştur.
kesinlikle sızma olacak ama.. riveara asla almam.
ayçiçek yağı kullanırım. yudum genellikle "kızartma ustası" denileni alırım. ama bakarım ihtiyacım olan yedeğe koyacağım dönemde indirimdeyse komili'nin de ay çiçek yağını, olin markanın da alırım. bir kere migros'un kendi ürününü almıştım. nasılsa kızartmalarda kullanıyorum diye, ama o kadar kötü koku eve yayılıyor ki bıraktım.
yağda içerisindeki asit oranlarına bakmamız, dikkat etmemiz gerekiyor.

0

sıvı ayçiçek yağında marka olarak orkide veya yudum markaları tercihimdir.

0

genelde tereyağı tercih ediyorum. sağlıklı ve tadı da güzeldir.