0

sorularımın gayet iyi olduğunu düşünüyorum .bu konuda düşünceleriniz?

poyrazım isimli yazar eleştiri yapmış cok gereksiz sorduğum soruya.oysaki ben yazar arkadaşlarımin kazancını artırmak adına birkaç tane basit merak sorusu sordum.sacma sapan
a harfini sormadım. sadece emege saygı diyorum.

4 cevap
0

sen bu sitede yenisin galiba.. yani fazla bir gecmisin yok... sen o a harfiyle soran kisiye kurban ol.. fazla uzatmadi bir harften soru sormayi... ilk zamanlar burada sunlsr vardi. bir uye basliyordu su plaka kodu hangi ilimize aittir diye. 1 den baslayip 81 plaka koduna kadar gitti.. neyse o gun o bitti ertesi gunu biri basladi su ilin nufusu kac diye.. ardi ardina ama... arada baska soru yok... neyse baska bir gun... aman allahim.... birisi bir cikti.... bir harf belirlemis kendine. o harften nr yemek varsa ama.... resmen google'ye sormus mesela ''b'' harfi ile baslayan yemekler diye... aman allahim oradan yemek ismine bakiyor, su yemek nedir ya da bu yemegin tarifini yaziniz tarzi soru sordu... neredeyse bir saat icerisinde 100 tane kadar soru acmistir. bu kisileri hep elestirdik ve hala da bu tarz ilerleme kaydeden yazarlara elestiri yapariz, acimayiz. bu demek degildir ki senin her sordugun soru bu sekilde... eger pes pese sordugun belli bir konu olduysa o konu hakkinda elestiri almissindir.

0

valla ben önüme gelene cevap veriyorum ama kalitesiz sorunuzu görmedim arada yoruma dayalı sorular herkes soruyor ona ona yok bence ama şu a ile başlayan sorulardan ve yemek tarifi soran sorulardan gına geldi artık.

0

evet senin sorunun altına cevaplamıştım. anne ile ilgili bir soru sormuşsun ve şöyle söyleyeyim sana orada belirtmiştim harflerle ilgili ve yemek sorunları ile ilgili karşıma çok saçma sorular çıktı diye hani seninle ilgili hiçbir durum yok kardeşim için rahat olsun sitede cevapsız sorulara girersen o bölümü orada kimler harfli ve yemek soruları sormuş göreceksin sakın aklına öyle bir soru işareti falan kalmasın senin sorularını en çok cevap veren emin ol ki benimdir.

0

ben senin soruna eleştiri yapmadım. harfi ile ilgili sorulan sorular burada bir tane kardeşim yaptı, bir de devamlı yemek sorusu soran arkadaş vardı ona sadece eleştiri yaptım ama ben senin sorularına farkındaysan genellikle cevap veriyorum hepsine tek tek ama bana özelden mesaj atarsan benim cevapladığım şeyi senin isminin geçtiğini bile görmedim ben yani yazdığımı hatırlamıyorum daha doğrusu kardeşim dediğin gibi senin soruna eleştiri yapmadım eğer öyle bir şey varsa dediğim gibi at bana görmek istiyorum.