0

sütlaç seviyor musunuz siz?

11 cevap
0

hayır hiç sevmem yani pirinçle olan şeyleri sevmiyorum

0

sütlü tatlilardan en sevmediğim tatlidir sütlaç. icinde pirinc olmasi sanırım damak tadima uymuyor. tarçınla güzel olur tatlilar ama. sütlaci nedense sevemedim.

0

sütlacı kim sevmezki olsada yesek şimdi en güzel tatlılardan biri

0

sütlacı eskiden yerdim severdim ancak bana çok şekerli geliyor artık eskisi gibi tüketemiyorum yani sevemiyorum şekerli olduğu için sütlü olduğu için midem rahatsız oluyor bu yüzden de şu an yiyemiyorum pek sevemiyorum açıkcası.

0

tabiki cocuklugumdan beri sevdigim en lezletli sutlu tatlilardan birisidir.hemde insani baymaz sisirmez hemde faydali bir besin maddesidir.

0

bayılırım sütlaç'a ama pilav kıvamında sevmiyorum pirinç unu ile muhallebi kıvamında seviyorum en çok da ben yerim sütlü tatlı deyince ilk aklıma gelen tatlıdır. fırında yumurtalı da enfes lezzetli oluyor kıvam tutunca her türlü yeniyor ayda birkez mutlaka yaparım...

0

evet ben çok seviyorum. çocukluğumdan bu yana en sevdiğim sürlü tatlılar arasında yer alır rahmetli babannem çok güzel yapardı özellikle bayram günlerinde gelenlere ikram ederdik.

0

evet seviyorum hemde baya baya. annem yapmasa da erkek olarak kendim yapıyorum. tadı güzel ama buzdolabında bekletip soğuk soğuk yemek daha iyi oluyor

0

evet sütlacı çok severim. kaç kase olursa olsun yerim.

1

sütlaç çok severim. yapıldıktan sonra mutlaka fırına konulup üzeri kızartılacak şekilde.
bizim evde toprak kaselere konulur ve fırına verilir sütlaçlar.
eşim çok güzel yapar. çocuklarımında sevdiği tatlıdır.

0

sütlaç en sevdiğim tatlılardan biridir. her gün yesem yine de bıkmam.