0

şok mu, daha ucuz bim mi,?

10 cevap
0

kesinlikle bim diyebilirim. toptan satış olarak yaptığından dolayı düşünüyorum

0

şokla bimi yan yana tutmak bence çok saçma çünkü bimde çok ama çok çeşit var hemde hergün yeni gelen vede fiyat olarak iyi marka olarakda hepsinden kaliteli benim çok zor durumda kalmadıkca bimden alıyorum.

0

tabikide bim bimden ucuz yer bilmiyorum suana kadar :)

0

bim şoka göre daha ucuzdur daha kaliteli

0

market zincirleri arasında en ucuz olan bimdir.doğal olarak bim şoktan daha ucuzdur.bim'in ucuz olma sebebi kalitesiz ürünler satması.

0

bim ucuz diyenler normal her markette satılan markalar her yerde aynı fiyat. bim, şok, a101 kendi markalarını ucuza satıyor. başka markalar yine aynı. ama niyeyse insanlar bir türlü farkedemiyorlar bu durumu. sadece haftalık indirim günlerinde bazı ürünler indirimde oluyor onlarda çabuk tükeniyor. bir daha gittiğinde bulamıyorsun.

0

en iyi market bim market :)
ailecek gidiyoruz.

1

şok market, evimizin çok yakınında sokak başında..
ben migros'cuyum, ama arada acil bir şey lazım olduğunda şok markete de girerim.
bim marketleri sevmiyorum. hangisi ucuz derseniz sanırım bim ucuz zira insanların bildirimleri daha çok bu yönde. bu da kendi adıyla taşeron olarak ürün ürettiğinden. ama kalitesini bilemem.

0

her market kendi bünyesinde ucuz olduğunu zanneder ama bana göre nim daha ucuz gem malları kaliteli hemde işe yarayan malzemesi var

0

elbette ki bim daha ucuzdur. bim'in üzerine ucuzluk konusunda firma tanımam. ancak bu sıralar bazı ürinlerindeki fiyat artışını bende anlamdıramamış bulunmaktayım. umarım kısa süre içinde bu değişiklik gösterir.