0

2 kuruş ucuza yiyip içecem diye sağlığınızdan olmayın derim dağlık bir defa gelir bi gittimi birdaha geri getirmek cok zor olur.

0

dün bim den yumurta aldım sahanda kırdım ve ne göreyim yumurtanın ici bıldıgın kandı .şimdi kufur etsem olmucak .allaha havale ediyorum

0

bimi a101 bilmem ama şok güvenilir ben alıyorum çoğu zaman hep memnun kaldım fiyatları da uygun

0

benim fikrimce güvenilirdir çünkü ülkemizde bakanlıklar var a101 bim gibi market zincirlerini ve diğer tüm marketteki ürünleri denetleyen görev başında birçok kişi var bunlar sağlıksız bi yiyeceği neden denetlemeden oraya soksunlar ki sağlıklı ki adamlar getirip satıyolar.

0

bence hani hepsi de büyük fabrikalarda üretilen malzemeler tabiki bu malzemeleri alırken veya tabiki kalite kontrol yapan kisler var kimse zarar girmesini istemez o yuzden belki birinci sınıf olmasa da zaten ona yakın birinci sınıf olsa zaten alamazsın yani alma gücün olsa burlatdan alışveriş yapmazsin o yüzden bence fiyatına göre kalitesi çok üst seviyede ucuz olması kötü olması anlamına gelmez.bu seferde pahalli olunca nie kanallı ben alamıyorum gücüm yetmiyor die millet konuşmaya başlıyor.

0

hiç güvenilir değil, özellikle a101 asla ve asla diyorum. çok kez şahit oldum hem de çok kez başıma geldi. ne sattıkları belli değil.

0

hic guvenilir degil arkadasım calısıyor a 101 de sakın almayın diyor

0

diger marketler ne kadsr güvenilirse bu saydigin marketlerde o kadar guvenilir.

0

101. in hiç bir şekilde yiyeceklerini sevmiyorm tavuk aldm lokma yumurta aldm bozulms burası öle diğer 101 peri bilemicem onun için 101 den yiyecek alamiyormusn bim'in güzel ama bı seferinde de at eti çıkmış ben herşeyimi şoktan alırım çok güzel hiç bir şekilde bozuk birşey çıkmadı kaliteli yani piyale ürünlerini satıyor piyalede kaliteli sonuçta heyette memnunm

0

bir fikrim yok yine de ben oraları tercih etmiyorum.

0

içeriğine baktığımızda ne kadar güvenilir olduğunu anlayabiliriz sonuçta fiyatı uygun ve çok kaliteli olmayan ürünler ama sağlıksız olduklarında düşünmüyorum yalnız mutlaka aldığımız ürünün son kullanma tarihine bakmamız gerekiyor çünkü a101'de genelde son kullanma tarihi geçmiş ürünler raflarda duruyor.

0

parası kadar güvenli öyle diyeyim ama çok tercih edilmiyor