0

kısmen diye düşünüyorum. yani evet o kişiyi görmemek gönülden uzak olmak için size bir gerekçe olabilir neden olabilir ancak kısmen olabilir önemli olan içinizden atmanızdır. yani zamanla evet herşey düzelebilir iyileşebilir geçebilir ancak siz bunu isterseniz düzelir iyileşir ve geçer. bunu istemezseniz eğer kendinize bunu devamlı hatırlatırsanız zaten unutmazsınız ve bu sizin için kalıcı olur geçici bir şey olamaz doğal olarks insan da biten birşeydir bu gönülden uzak olsa ne olur ki gözden uzak olan. gönül sevdiği müddetçe göremese de sevebilir ama vezgeçmek isterse vazgeçer ancak. istemedikten sonra gönülden gitmez sevilen hep oracıkta kalır. zaman en büyük ilaçtır bu sebepten gönülden sökülüp atılmayan şey size acı vermeye başlayınca ancak o kişiye karşı bir vazgeçiş durumu başlar. işte ozaman gözden uzak olan gönülden de uzak olmaya başlar ve gönülden uzak oldukça da yeni gönlünüz geçtikçe olur ne olursa.

0

aynen oluyor.insanların hepsi aynıdır..uzaklaşanları unuturlar

0

kesinlikle olur insan görmedikçe unutmaya başlar nasıl güldüğünü nasıl yürüdüğünü nasıl konuştuğunu onda sevdiği şeyleri unuttukça uzaklaşır gönülden

0

gözden ırak olan gonuldende ırak oluyorsa o kişi o bahsedilen gönüle hiç girmemistir.

0

olur. insanlar unutmaya ve alışmaya programlı canlılar. hayatımızda olan en kötü anımızı da zamanla unutuyoruz, aynı şekilde uzakta olan insanları da. artık onlarsız yaşamaya da alışıyoruz.

0

olur tabi yaa. en sevdiginle ayrı dussen zamanla yerine koyacak birini bulursun.

0

bence olur. çünkü insan görmediği birini kolay hatırlamaz

0

sevgi konusunda hayır öyle bir şey olmaz

0

evet oluyor, yaşayarak tespit ettim. bir zaman sonra alışkanlığın bitiyor ve hiç olmamış gibi görünüyor