0

kendinizi beğeniyor musunuz?

11 cevap
0

kendimi beğeniyorum. etrafımdaki insanlarda zayıf olduğum için keşke sana benzeseydim diye cümleler kuruyorlar. buda benim çok hoşuma gidiyor öz güvenim yerine geliyor kendimi daha da çok sevmeye başlıyorum. insanın kendisi ile barışık olması bence güzel bir şey. kilolu olsa da kısa boylu olsa da herkes kendini beğenmeli sevmeli. çünkü öz güveni eksik birisi her zaman bunun eksikliğini hayatına yansıtıyor. başka konularda da bunun sorununu yaşıyor. kendini beğenmese bile bakım yaparak kendini iyi hissedebilir.

0

kendimi begenmemek icin bir sebep goremiyorum.:)
yani su siralar ozellikle bu yil birz boslasamda,bi kac ufak dokunusla harika oluyorum.;))

0

her insan kendini beğenmelidir çünkü kendini beğenmeyen insan mutlu olamaz aynı şekilde kendini öven insanda mutlu olamaz kendini sevmek hem özgüven hemde yaşama sevinci sağlayan çok önemli bir şeydir edebiyatçımız her zaman kendini sevmeyen adam bu hatyatta mutlu olamaz derdi büyüdükçe daha iyi anlıyorsunuz .

0

evet herkes kendini beğenir.ama beğendiği kadarda güzel kişilik tasimalidir.

0

her insan kendini begenir tabiki beğeniyorum beğendiğim içinde allahdan başkanız itat etmiyorum

0

evet kara denizi beğeniyorum çünkü yemeleri ile olsun bitki oötüsü olsun ormanları olsun herseyi ile güzel mesur bir yer hele ki o sümela manastıri oranın maskotu

0

yani ben kendimle barışık bir insanım tabii ki de kendimi beğeniyorum. neden kendimi beğenmeyeceğim ki tabii canım şimdi ahım şahım bir güzelliğim yok. kendime göre söylüyorum ama bazı insanlar da beğeniyor yani kaşın gözün yeter diyor insanlar bence kendisiyle barışık olması lazım zaten barışık olamaz hayata da küsmüş olur. çok şükür ben kendimle barışığım gerçi bu aralar kendimi hiç bakımda yapamıyorum oğlumun yüzünde hiç rahat durmuyor böyle giderse çökeceğim yani genç yaşta yaşlanacağım gibi.

0

her insan kendini beğenir bende beğenir ama oyke artislik kendini yüksekten görmek anlamında bir beğenme defil tabi her ortalam girebilen sosyal bir adam olduğumu düşünürüm her sohbette kendimi dinleten susmam gereken yerde susmasını oturup dinlemesini bilen biriyim insanları sıkmam asla güldürmeyi eğlendirmeyi severim genelde komik mantıklı konuşan adam gibi adam diye anlatmışım saygımdan ödün vermem saygı gösterir ayni saygıyı beklerim eger ortamda dengesiz biri varsa konuşmam susarım ve ilk firsatta o ortamı terketmeye çalışırım

0

evet elhamdülillah.
sağlıklı bir insanım. eksik bir uzvum yok.
rabbim böyle takdir etmiş.

0

öyle ahım şahım bir guzelligim olmasada :)yinede sağlığım yerimde diyerek şükrediyorum. takıntı olmasın diye pek üstüne düşmüyorum aslinda bakarsan.pozitif düşünmeye çalışıyorum. güzellik gelip geçici diye kendimi avutuyorum. :)

0

dış görünüş olarak beğenmiyorum. ama arkadaşlarım ve sevgilim güzel olduğumu söyler. huy olarak da uyumlu biri değilim. biraz agresif ve sinirliyimdir. yani kendimi fazla beğenmem işin açıkçası.