0

kimilerine göre ekmek kapısı kimilerine göre ise hayal ettikleri ufakta olsa sahip olmak ‘ama bana sorarsanız cesaretin tillhi her baba yiğidin hakkı değil oraya çıkıp milyonların önünde terlemek

0

dünya çapında ün yapmış programın bizim ülkedede ün yapmasıdır

0

eski formatı olan kim 500 milyar istere katılmayı çok istemiştim seneler önce. hatta durumu bilen yakın çevremdeki arkadaşlarımın baya türlü türlü komikliklerine, şakalarına malzeme bile olmuştum. zırt pırt telefonum çalar, arayan kişi show tv'den aradığını beyan eder, kim 500 milyar ister adlı yarışmaya başvurumun kabul olduğunu açıklar, sonra da çekimler için çok önemli bir işimin olduğu bir günü tayin ederdi.

0

kim milyoner olmak yarışması aslında reklam üzerine kurulu bir bilgi yarışmasıdır. bu yarışmada insanlar belli soruları bilmesi karşılığında para kazanır. örneğin en basiti sorumani den ele alalım. bu platformda insanlar bildikleri sorular karşılığında para alıyor gibi görünse de aslında tamamen farklıdır. bunun sebebi reklamlardır.biz her kelime yazdığınızda sitenin girilip ziyaret edilme sayısı artar. bu da haliyle reklam alınan yerlerden para alınmasına başlar. atıyorum biz 1 lira kazandığımızda site 5 lira kazanıyor. yani hem biz hem de sorumani kazanıyor. bu tür reklamlar işe yapılan anketler ve soru cevap forumları insanlara yarar sağlar. bu yarar her zaman iyidir. kim milyoner olmak ister yarışması da bu şekilde reklam alarak büyük gelirler elde eder. aslında insanlar bir programda toplasan en fazla 600 700 milyar kazanmaz ancak milyoner olmak ister yarışmasında bir gecede verilen reklamlar ile gelen gelir bunun neredeyse 20 30 katıdır. bu yarışma programları verdikleri paradan kesinti yaparak da kar elde eder. atıyorum 30 bin tl kazansanız da bunun kesintisi ile en fazla elinizi 10 bin tl geçer. bu kesinti kimi zaman vergi kimi zaman kanal kesintisi olarak bilinir.

0

kim milyoner ister yarışmasında sunucu sana genel kültür soruları sorar, bildiğin her soru başına para kazanırsın, her doğru cevapta paran katlanacak çoğalır.

0

sana sorular sorarak bilgini ölçüyor, bu dogrultuda sana para veriyor. her soruyu bildikce paea katlaniyoe