1

ben çok futbol maçını 90 dakika izleyen biri değilim açıkcası. ama eşim futbol maçlarıyla yatar kalkar neredeyse. evde digitürk'te olduğundan her maçı bizim liglerimiz ve ingiltere ve giğer ülkelerin maçlarını seyreder, oradan oraya geçer bazen heyecanlanacağı için.
fenerbahçe'nin derbi maçlarını hiç seyretmez ama, hatta kızarım o kadar lig tv için para veriyoruz neden seyretmiyorsun derim genelde her gördüğümde, en son rahmetli koray şener kalp krizi neticesi vefat ettiğinde bana şunu dedi eşim. benim de ölmemi mi istiyorsun?çok heyecanlanıyorum izleyemiyorum dedi. bende aman dedim izleme.. korktum. o yüzden o maç sanırım en heyecanlı ve yüksek tempolu maç olduğundan bende bu maçı diyebilirim.

0

bu sezon bana göre ligde en güzel geçen mücadele eski derbi tadında olmasa da fenerbahçe galatasaray derbisi olmuştur diye düşünüyorum. baktığınız zaman futbol anlamında çok gollü bir maç olduğunu düşünüyorum. 2-0 galatasaray öne geçti ancak daha sonra 3 isteyen galatasaray taraftarı 5 dakika içinde takımı 2 gol yiyince şoka uğradı diyebilirim. ve maç beraberlikle sonuçlandı aslında maçı fenerbahçe takımı da kazanabilirdi. ancak benim şu ana kadar izlemiş olduğu bu sene içindeki en güzel maç fenerbahçe galatasaray derbisidir.

0

malesef ligin eski tadı kalmamasına karşın koyu bir fenerbahçeli olduğum için evimizde beşiktaşı yendiğimiz maç.

0

bu sezon hiç zevk lı bir maç izlemedim izleöeyşde düşünmüyorum

0

maçla bir ilgim yok malesef izlemiyorum genelde dizi tercihim