0

dun izledigim.junamentus maciyfi son dakikalarda ronaldonun attigi gol ve skor 3 0 yenmisi tahmin ettigim bi skor oldu cok zevkli gecti

0

bu sezon şampiyonlar liginde çok maç izleyemedim işlerimden dolayı oldu. ancak tek izlediğim maç olan liverpool-psg maçı izlediğim en güzel maçtı iki takımda çok kaliteli oyunculara sahip oldukları için maçta bol bol hücum oldu . ancak maçı kazanan takım psg oldu ben liverpool'un kazanmasını çok isterdim fakat olmadı psg grubu lider tamamlayacak gibi gözüküyor suan umarım liverpool son maçta napoliyi yener ve grubu ikinci bitirwrek üst tura çıkar benim düşüncelerim bunlardır.

0

juventus manchester united takımları arasında oynanan maç benim için daha çok zevkli geçtiğini düşündüm maçlardan biriydi. genel olarak gol pozisyonları ile geçen bir maçtı. baktığımız zaman aslında da bol bol geldi diyebileceğiniz bir maç olduğu için gerçekten unutamayacağım maçlar arasına geldiğini düşünüyorum. inşallah şampiyonlar ligi'ne daha çok gol çıktığını görebiliyoruz ve bunun devamının gelmesini istiyoruz inşallah daha çok zevkli maçlar izleyeceğimizi inanıyorum. aslında tek sıkıntı önceden salı günleri televizyon maçları verirdi ama şu anda maalesef vermiyor biz de internet üzerinden izlemeye yöneliyoruz genel olarak.

0

ben genelde maçı sevmem ilgi alanıma girmiyor bu yüzden izlemedim