0

gezerek, aşık olarak, farklı yemekler yiyerek, yardıma muhtaçlara yardım ederek, hoş sohbet insanlarla sohbet ederek kendimi mutlu edebilirim.

0

ailen hayattaysa ve sağlığın yerindeyse bunları düşün ve bence bunlar seni mutlu eder diye düşünüyorum.

0

kendimi deniz kenarında bir yandan denizin ve martıların sesini dinleyerek ve tamamen insanlardan uzak bir yerde doğayla iç içe yaşayarak mutlu edebilirim

0

kendini ne gibi swylwr le mutlı edersin yagmurı serederek bir kahbe icerek mutlu olurdun dostlarınla sohbet ederdemutlu olursun krndıne guzel bir kahve yaparak mutlu olursun alısveris yaparak. birine bir iyilik yaparak para kazanarak kitap okuyarak sorumani de soru çözerek yani kendine mutlu ederek herşey mümkün sen yeterki mutlu olmasını bil hayat mutlunedecrk çok şey var insan oğlu her şeyden mutlu olabilir yeter ki yassa masını bilelim para insana mutluluk getirmez

0

sevdiğin şeyleri yaparak mutlu olabilirsin, buna sevdiğin yemekle başlayabilirsin, sevdiğin kişilerle organizasyonlar yapıp zaman geçirebilirsiniz, ya da sevdiğinle telefonları kapatıp tüm günü birbirinize ayırabilirsiniz, araba ile kafa nereye sen oraya yapabilirsin, ailen ile güzel bir gün geçirebilirsiniz, en çok yapmak istediğin şeyi zor da olsa zincirleri kırıp yaparak mutlu olabilirsin, istisnalar kaideyi bozmaz... sadece 1 gün kendin ne istiyorsan yaparak mutlu olabilirsin.

0

ibadet etmelisin kardesim naçizane benim düşüncem bu tabi.tercih senin herzaman. ibadet ınsana pozitif enerji verdiği gibi rabbimizin koruması altına girmiş oluyoruz.bildigim kadarıyla seninle hemşeriyiz. annene söyle sana bir guzel yağlama yapsın o zaman bak o zaman nasıl mutlu oluyorsun:)isın esprisi bir yani değişik sosyal aktiviteler ve spor egzersizleri stresini atmana yardimci olur.

1

kendini mutlu etmek için, dışarı çıkıbilirsin; birbirlerinizden fıkralar dinleyebilirsin; oyunlar oynayabilirsin... ben hep böyle yaparım.

1

kendini mutlu etmek için o senin elinde olan bir şey ben şöyle bir şey var. ailen iyi bir insansa her zaman yanındaysa zaten mutlu olursun. yani kimseye kafana takmayacaksın, her zaman oluruna bırak bırakacaksın, vurdumduymaz olacaksın kısacası ben bazen mutlu olmak için böyle yapıyorum kimseyi takmıyorum. yani çünkü insanlarla uğraşmak çok zor. çevrende kadar kalabalık olursa sen o kadar mutsuz olursun az insan olsun ama huzurlu ol yani benim dediklerimi yaparsan mutlu olabilirsin. hani bazı insanlar engel oluyor hiç takma kafana boş ver salla gitsin.

1

öncelikle kimseye ihtiyacın yok bunu bilinçlen kendine. kafeye git otur nargile iç kahve iç sinemaya git maça git canın ne isterse yap yarını düşünmeden yaşa emin ol çok mutlu olucaksın kendini düşün sadece birgünde olsa umursama hiçkimseyi.

0

kendimi yemek ile mutlu ederim. ayrıca güzel bir ziyafet ile geceyi taclandırım. daha sonra marketten bir sürü çikolata alırım.