0

büyük ihtimalle olucaktır yaklaşık elli bin taraftar olucağı söyleniyo bilet kolay kolay bulunmaz artık son gün ersun yanalında ilk maçı olup bayadır taraftar ersun yanalı beklediği için yarın akşam şükrü saraçoğlu sitesinde güzel bir atmosfer olacaktır

0

fenerbahçenin başına ersun yanal gibi kariyeri ve yaptıkları başarılı olan bir teknik adam geldi bu maça her açıdan yansıyacaktır fenerbahçe şu an en sonlarda olabilir ama büyük bir takım olduğunu herkes bilir taraftarı da bir hayli fazla yeni teknik adam ve yeni umutlar besleyen takımı herkes izlemek isteyecektir bana soracak olursanız kesinlikle bir taraftar patlaması yaşanacaktır şimdiden ciddi rakamlarda bilet satılmış şimdiden belli ediyor.

0

büyük bir ihtimalle yarın fenerbahçe taraftarının stadı full dolduracağını göreceğiz hepimiz. çünkü bu takımın başına ersun yanal gibi başarılı bir teknik adam geldi. inşallah fenerbahçe kulübü tekrardan toparlanır ve ligin biraz olsun tadı çıkar. şu anda fenerbahçe kadrosu olarak çok kötü bir vaziyette ve bunun altından kalkmak gerekiyor. taraftarının da desteğini aldığı zaman yarınki maçı kazanmasını bekliyorum.

1

kesinlikle twitter da herkes gitmeyenlerin yerine biletlerini istiyor. bence çok kalabalık olacak. ve dilerim galibiyetle de 3 puanı alıp döneceğiz.