0

müzik dersi bence çok iyi gereksiz bir ders değil amamüzik dersi daha çok hocaların yanlış yönlendirdiğini ve sürekli sevdiği insanlara şarkı söylediği dersi bitirdiği anlamına geliyor bence.bizim sınıfta da iki tane çocuk vardı sürekli onlara siz şarkı söyletiyordu sesleri gerçekten çok güzeldi ama diğer öğrenciler sadece oturuyordum onlar bir şey yapalım olarak ifadesi onları bir katkısı bence olmuyordu müzik dersi sadece boş ders olarak görülüyordu. emekli hocalar zaten iki nota üretirlerdaha sonra ise ders bitti diyerek o dersi bitirirdik onun yerine keşke beden dersi olsaydı aslında.

0

müzik dersi güzel bir ders. çünkü müzik dersinde şarkı söylemek felan insanı rahatlatıyor. fakat bence lise son sınıfta müzik dersi kaldırılmalı. çünkü üniversite sınavına hazırlık yapılması daha mantıklı geliyor.

0

lisede en sevdifim ders müzikti. gereksiz diyen olmuş ama en önemli sanat müziktir bence. bir filmdeki sahnedeki duyguyu müzik verir. hayattaki tüm duyguları müzik verir. bütün sanat dalları müzikten geçer. herkes resim yapmaz ilgilenmez herkes tiyatro ya da sinema sevmez ama herkes müzik dinler. bu yüzden önemlidir müzik dersi.

0

pek gerekli olduğunu düşünmüyorum resim falan neyse insan resim çizerken beynini boşaltır ama lise de müzik derslerimizde serbest zaman geçirirdik bu sırada flüt çalanlara bağırırdı hoca başım ağrıyo ya diye böyle hocalar eşliğinde daha bi gereksiz

0

ne kadar ruhun gıdası deselerde ben ona katil diyorum , boş lakırtıdan başka bir şey değil bana göre. şeytanın sözleri.

0

çok gereksiz. caiz olmayan bir şeyin dersi olmamalı.