0

ben daha çok köpekleri çok severim. onlar daha bir sadık oluyor insana.

0

valla ikisini de severim ama anca uzaktan hayvan korkum var malesef tavuk dahil hepsinden korkuyorum. ama swvmwsigim icin değil. fobi heralde veya alışkanlık olmamis o yüzden de olabilir . özellikle kedi o kadar değil ama köpeklerden cok cok fazla korkuyorum

0

ben köpekleri daha çok severim çünkü köpeklerin insanları anladığını düşünüyorum. özellikle sahibiyle kuvvetli bağ kuran köpekler arkadaş gibi olurlar. köpeklerin bakışları bana öok daha anlamlı geliyor. sanki insanlara bişeyler anlatmaya çalışıyor. özellikle sokakta kışın kalan köpeklere çok üzülüyorum.

0

aslında tam olarak bende ikisinide sevemem, kedi desen çok cins bir hayvan beslemek felan benlik birşey değil bırakın dolaşsın dışarda eve hapsetmeye gerek yok , ama bir seçim hakkım olsa heralde köpeği seçerdim o kediye nazaran daha temiz daha güzel bir canlı .

1

köpekleri çok severdim. şimdiye kadar tam 2 köpeğimiz oldu. sonra bursa'daki oğlum ve kızım bir gün anne biz kedi alacağız dediler. ben o zamana kadar kedilere pek sıcak değildim. korkmazdım ama elime asla alamaz, sevemezdim. hatta takıldım ben gelmeyeyim diye mi alacaksınız diye.
sonra tam bir sene oldu 10 aralık tarihinde. luna'mı aldılar. daha 2 aylıkmış. bembeyaz bir pamuk.
bir gözü yok. "sol gözü" akmış. artık nasıl aktıysa bilinmiyor, zira sokaktan sahiplendiler luna'mı.
kızım merhametlidir. luna'yı görünce sahiplendiren kadının evinde hemen bu demiş. iyi ki de almış. dişi kedi, ama ürkek, dedim ya tek gözü neden olduysa, sokaklarda neler yaşadıysa. ama oyuncu ve sevgi arsızı. o kadar seviyorum ki anlatamam .çocuklar kadar onu da özlüyorum ciddiyim abatmıyorum. geçen aylar içinde kısırlaştırma ameliyatı da oldu. kızım ve oğlum ikisi de çalışan insanlar. mühendis ikisi de. gelirleri de iyi. o kadar onun için masraf yapıyorlar ki. ben luna'mın gerçekten çok şanslı olduğunu düşünüyorum babaannesi olarak.

0

kediler ve köpekler, iki sevgili evcil hayvanlarımızdır. her ikisi de evlerde dolaşan küçük masum hayvanlardır. sevme konusunda ben daha çok küçük minik yavru kedileri seviyorum. köpekleri de severim ama evde köpek olması bana biraz garip geliyor. kedileri daha çok severim. ayrıca küçüklükte köpek tarafından ısırılmakta bilinç altında kalan bir olumsuz anı olarak kalmış gibi. ama müstakil ve bahçeli bir evim olsaydı bahçemde herhalde bir köpeğimin olmasını isterdim.

0

ikisini de sevmem desem yeridir. köpekten korkarım. kedinin de tüyleri döküldüğü için pek sevmem.