0

müzik dinlerim kitap okurum uyurum arabayı kulanan yada arabadakilerle muhabbet ederim. oyun oynarım intertten birşeylere bakarım eğer teksem kendim kullanıyorsam arabayı müzik dinleyerek yolculuğumu yaparim.

0

uzun yolculuklarda vakit geçirmek özellikle de tek başına insanız hiçbir şekilde vakit geçmiyor uzun yolculuklarda.uzun yolculuklarda vakit geçirmek için artık bütün firmaların televizyonları var televizyonların müzik açabiliriz ,film izleyebilirsiniz ,izleyebiliriz kanalları açıp.kitap okuyabiliriz en sevdiğim şeylerden birisidir kitap okumak uzun yolculuklarda özellikle yanıma illa bir kitap alırım o saat boyunca neredeyse 50 sayfa 60 sayfa okuyorum gerçekten çok seviyorum kitap okumayı. uzun yolculuklarda genellikle müzik dinlenebilir ama ben genellikle müzik dinlemiyorum. telefondan oyun oynayabilirsiniz, internete gelebilirsiniz ınstagram'a sosyal medyaya. başka uzun yolculuklarda eğer ki yanınızda biri varsa onunla sohbet edebilirsiniz genellikle sohbet sohbet açıyor açıkçası ben de çok eğer ki yanımda kafa dengi bulursam sohbet etmeyi seviyorum gerçekten.

0

kitap okuyabilirsiniz. eğer tekseniz telefondan birseyler izleyebilirsiniz yada müzik dinleyebilirsiniz.

0

kitap okumak iyi olur ama ben okuyamıyorum çünkü migdem bulanıyor. müzik dinlenir,bol bol uyunur.

0

ben yolculuklarda genelde kitap okurum ya da müzik dinlerim. hem keyif veriyor hem de eğlenceli oluyor.

0

yolu seyredebilirsiniz,muzik dinleyebilirsiniz,kitap okuyabilirsiniz,cay kahve tarzinda icecekler tuketebilirsiniz,yaniniz da ki kisi ile muhabbet edebilirsiniz.