0

valla gece yolculuğu daha mantıklı. ama yol ne kadar uzun olursa olsun benim yolda uyuyamama gibi bir sorunum var. gece veya gündüz farketmiyor hiçbir şekilde uyuyamıyorum. uyuyabilene gece yolculuğu güzel. ben genelde gündüz yolculuğunu tercih ediyorum. kulaklığımı takıyorum. müzik dinleye dinleye yolculuğumu yapıyorum. en sevdiğim zaten.

0

uzun yolculuklarda biz maaile gece yolculuğunu tercih edenlerden biriyiz.

0

aslında gece yolculuğunu daha çok severim çünkü çok sessiz ve sakin geçiyor genel de herkes uyuyor. gecenin sessizliğini severim açıkcası ancak gündüz yapılan seyahatler de yolu izlemeye yardımcı oluyor yolu izleyerek gidiyorsunuz böyle bir avantajı var. bu yüzen her ikisini de severim aslında a.

0

uzun mesafede gece yolculuğu daha iyidir çünkü trafik sıkıntısı olmaz yol açıktır gideceğimiz yere daha kısa sürede ulaşırız

0

misal yaşadığım yerden memleketime gitmek 12 13 saat sürüyor. genelde akşam 7 gibi yola çıkarım sabah erken saatte orda olurum . uzun yollarda gece yolculuğu yapmak daha iyi oluyor ya uyuyorsun ki ben uyuyamam yada film falan derken zaman geçiyor . ama gündüz sanki zaman daha yavaş geçiyor gibi geliyor insana . o yüzden genelde gece yolculuğunu tercih ediyorum.