0

roma ile porto eşleşmesi ilk bakıldığında eşit güçlere sahip iki takımın eşleşmesi gibi görünüyor. roma kendinden daha fazlası beklenmesine rağmen olumsuz anlamda sonuçlar almaya çok açık bir takım ve bu da onları çok istikrarsız bir takım yapıyor. porto ise kendi liginde iyi olsa da ligdeki rakiplerinin gücü tabiki italya ligi'ne bakıldığında çok alt seviyelerde kalıyor. hangi takım tura daha yakın diye düşündüğümde ise belki çok az bir farkla yine roma öne çıkıyor ancak bence turun kilit maçı portekiz'de oynanacak maç diye düşünüyorum. yüksek taraftar desteğiyle porto kendi evinde galibiyete biraz daha yakın gibi dursada roma'yı biraz daha tur geçmeye yakın görmemin sebebi italya'da roma'nın daha büyük bir fark yaratacağına olan inancım. bu turda roma adına herzamanki gibi dzeko ve yanında milli oyuncumuz cengiz'in çok önemli işler yapacağına ve kilit oyuncular olduğuna inanıyorum.

0

bana göre roma takımı porto takımının zor da olsa gelecektir.çünkü roma kadro kalitesi olarak porto takımının biraz daha üstündür.diyebilirim bu sene roma italya ligi'nde iyi sonuçlar alamasada bence yoluna şampiyonlar ligi'nde güzel bir şekilde devam etmek istiyorsa porto takımının yenip üst tura çıkmak isteyecektir ben romanın kendi evinde porto'yu dağıtacağını düşünüyorum.ancak porto kendi evinde çok güzel bir futbol oynuyor roma'yı edilebilirse bence bu kendi evinde oynadığı futbolla bağlıdır.ben genel olarak söylemek istediğim şey roma bu turdan üst tura çok zorlanarak çıkacaktır. ancak kesinlikle bu turda porto'yu elecrğini düşünüyorum.

0

italyan ekibi roma takımı kendi liginde 16 maçta 6 galibiyet ve 6 beraberlik alarak 6. sırada bulunmaktadır. roma takımı şampiyonlar liginde bulunduğu g grubundaki rakipleri real madrid v. plzen ve cska moskow takımlarıydı. roma takımı bu grupta 6 maçın 3’üni kazanarak 9 puan ile 2 sırada bitirmiştir. porto takımı ise kendi liginde 13 maçın 11’ini kazanarak 1 sırada yer almaktadır. porto takımı kendi liginde başarılı olduğu kadar, şampiyonlar liginde de başarılı olmuştur. porto takımı temsilcimiz galatasaray’ında bulunduğu d grubunda yer almaktadır. porto takımı bu grupta 6 maçın 5’ini kazanarak bu gruptan birinci olarak çık ve roma takımı ile eşleşti. bu maç çok çekişmeli geçeceğini düşüyorum çünkü iki takımda liginde olsun, şampiyonlar ligi gruplarında olsun güzel işler yaptılar. bu iki takımın iki maçında da en az maçta atılan gol sayısı 3 gol olacaktır. bu iki maçın sonunda roma takımı bir üst tura çıkacaktır.

0

roma ve porto şampiyonlar ligi'nde karşılaşacak. özellikle roma takımına bastığınız zaman kadro olarak bu sene gerçekten başarılı olduklarını görüyorum. özellikle transferlerde çok başarılı oldukları bu zamana kadar istedikleri sonuçları aldıklarını biliyorum. hücum hattında genel olarak roma takımı çok başarılı ve her maçta gol bulmaya çalışıyor. grup maçlarında özellikle başarılı performansları dikkat çekiyordu. porto gibi bir takım çıkmasına açıkçası çok sevinmişlerdir. kendi güçlerinde ve eleme ihtimalleri oldukça yüksek. roma takımında özellikle savunma hakkında büyük sıkıntılar yaşıyorlar ama. bunu bir an önce çözmesi gerek yok teknik adamın. eğer bunu başarabilirse roma takımının üst tura çıkma ihtimali yüksek olduğunu görüyorum. porto takımı gruptan 1. çıkmış ve oynadığı oyun gerçekten başarılı olduğunu düşünüyorum. özellikle forvet hattı ve porto takımında en dikkat çeken oyuncular çoktur. kapasite olarak bu sezon daha iyi kadro kurduklarını ve çok önemli transfer yaptıklarını görüyoruz. böyle kaliteli oyuncuları ilk yarı dönem içinde oyuncuları satmasalar daha iyi olacağını tahmin ediyorum. özellikle bakıldığı zaman savunmasını gayet başarılı olduğunu ve kolay kolay gol yemeyen bir takım. porto takımının kalecisi daha da başarılı ve kolay kolay gol yemeyen ve pozisyonları çıkaran bir oyuncudur. bu da oldukça takım için iyi olduğunu düşünüyorum. çok çekişmeli bir maç olacağını ve iki takımın da bir üst tura çıkmak için elinden geleni yapacaktır. büyük bir ihtimalle taraftarların büyük ilgi gösterecektir.