0

biz galatasarayiz yeneeiz tabikide gercekleri tarih yazar tarihide galatasaray

1

türkiye kupasında bolu ve galatasaray eşleşmiş ise bu galatasaray'ın lehine olan bir eşleşme olmuş demektir. adamlar dört ayak üstüne düşmüş demek. kazanamazlarsa ayıp ederler. boluspor'un galatasaray'a göre kuvvetsiz takım olduğunu düşünüyorum. ama belli mi olur şeytan ayrıntıda gizlidir misali, bolu bir yener mi galatasaray'ı! oooo süper olur. ben çok isterim yenebilmesini.
zira galatasaray'ı hiç sevmiyorum.

0

türkiye kupasında boluspor ve galatasaray eşleşmesi aslında biraz tabiri caizse sakat bir eşleşme. boluspor alt ligde ki en iyi 3 takımdan bir tanesi gerek kadro yapısı gerekse 2 yıldır yakaladıkları istikrar ile en başarılı takımlar arasında yer alıyor. 2 torba takımlarında ki en güçlü takım onlar bence. mevcut kadrolarını 3-4 ekleme yapıp süper lige koysak ilk 10 içinde direk yer alacak bir takım. çekebileceği en kötü kuralardan birini çekti. alt lig takımlarının bu tür maçlara çok ayrı bir motivasyon ile çıktıklarını düşünüyorum. giresunspor sezon başında ki görüntüsü olsa fenerbahçeyi eleyebilirdi bunu çok net söylüyorum onlar yaşadıkları kriz sonrası tamamen darmadağın olmuş durumda. fenerbahçe için antrenman maçı havasında geçti karşılaşma çok fazla geldi giresunspora. boluspor ise bulunduğu konum ve takım içerisinde ki hava çok farklı durumda. boluspor mali anlamda diğer rakiplerine oranla daha iyi durumda ve kadro kalitesi olarak gençlerbirliği ve antep ile ligin en güçlü ekiplerinden biri konumunda. bu etkenler göz önüne alınırsa bolusporun galatasaray karşısında şansını fazla görüyorum. galatasarayın yaşadığı krizler ve tek kulvara odaklanma amacını göz önüne alırsak bu maçı çok önemsemeyip boluspor karşısında rotasyona giderse boluspor bu turda üst tura çıkan takım olur. forvet bölgesinde ki nijeryalı forvetleri akabueze son derece etkili ve bizim büyük kulüplere ters gelen santrafor tipinde. topla dribblingi olan ve çok süratli bir isim olan akabuenze bitiricilik konusunda biraz daha becerikli olsa süper lig seviyesinde çok iş yapabilir. tüm bu etkenler göz önüne alındığında galatasarayın türkiye kupasında ki alt lig ekibi boluspor karşısında şansı kağıt üzerinde ne kadar fazla gözükse de kesinlikle çanta da keklik bir maç olmayacaktır.

0

galatasaray’ı boluspor yener. boluspor tur atlar. galatasaray çok kötü günler geçiriyor. ilk mart’a sürpriz bekleyeceğimiz maçlardan bşr tanesi de galatasaray ile boluspor maçıdır.

1

türkiye kupası'nda boluspor ile galatasaray eşleşmiş durumdadır. boluspor takımı için oldukça zor bir kura çekimi gerçekleşti. çünkü galatasaray takımı oldukça kuvvetli olduğu için boluspor oldukça zorlanacaktır. boluspor'un kadrosuna baktığımız zaman bu sene pek fazla başarılı ilerlediklerini söyleyemem. fakat evindeki maçlarda daha iyi oynadığını görüyoruz. taraftarı arkasına aldığı zaman daha etkili bir biçimde oyuncular kendilerini göstermek için güzel oyun oynuyorlar. galatasaray takımı bu sezon oldukça inişli çıkışlı performanslar sergilemeye devam ediyor. çünkü takım içerisinde bazı sakatlıklar yaşandı ve ceza alan oyuncular oldu. bir an önce galatasaray takımı ilk yarı dönem içerisinde çok iyi transferler yapması lazım. özellikle forvet mevkine kaliteli ve yıldız bir oyuncunun gelmesi gerekmektedir. eğer galatasaray takımı o transferi gerçekleştiremezse bu sezon oldukça ilerleme kaydedemez. galatasaray takımı türkiye kupası'nda oldukça önemseyen takımlar arasında yer alıyor. her sene türkiye kupası'nda çeyrek final gören bir takım. bu sene de finale kadar ilerleyebileceğini tahmin ediyorum. galatasaray takımı için boluspor çıkması daha iyi olduğunu düşünüyorum. çünkü erken bir final olmayacak ve boluspor'un diğer takımlara bakarak biraz daha kuvvetsiz görülüyor. inşallah çok güzel bir maç olacağını ve izleyiciler bakımından bol gollü bir türkiye kupası maçı olur.