0

tabiki doğru degil. ama cağımızda telefon bağımlılık haline geldi. 7 den 70 e degil dogustan ölüme kadar herkesin elinde. şimdi bebekler bile telefonu eline alamayinca alana kadar agliyorlar. maalesef cok kötü birsey ama özellikle anneler cocuklari yemek yemediği zaman telefona basvuruyolar. bence uzmanlar bunun icin birseyler yapmali. gelecekten endiseliyim.

0

sürekli her dakika telefona bakmak tabikide çok zararlıdır . sadece zararlı değil hemde ayrıca zaman kaybıdır . zamanımızın çoğunu telefona bakarak geçirirsek eğer ki boşuna zaman geçirmiş oluruz çünkü daha faydalı şeylerle zaman geçirmek varken boşuna telefonla zaman geçirmiş olacağız .birde sürekli telefonla uğraşınca vücut ağrıları çekeriz .

0

sürekli telefona bakmak tabii ki de doğru bir şey değildir. çünkü insanlar sürekli radyasyona maruz kalırlar ve çok fazla telefona baktığınız için gözlerimiz yorulabilir ve ileride bu körlüğe kadar gidebilir .telefona bakmak bizim için bir alışkanlık haline gelmiştir ve herkesin elinde telefonu vardır. telefonu olmayan çok nadir kimseler vardır insanlar telefona bağımlı olmuş haldedirler. hatta yürürken bile karşıdan karşıya bakmak yerine telefona bakarlar ve bu pek çok kazaları beraberinde getirmistir.insanlar ne yapsalar da telefonlardan asla vazgeçmezler cünkü bütün işlerini telefondan kısaca ve kolaylıkla yapabilirler. telefonlar bize çok büyük yardım sağlarlar ve açıdan bizim vazgeçilmez parçamız olmayı başarmışlardır.

0

yani sürekli her dakika telefona bakmak bence doğru bir şey değildir. yani gözlerimize zarar verebilir ama ben gene de bakıyorum artık alışkanlık haline gelmiş eminim ki benim gibi böyle olan da vardır. yani sorumani sitesine üye olduğumdan beri telefonum hatta elimden hiç düşmüyor ,paso elimde yani bazen eşim de diyor artık telefonu bırak elinden yeter artık ama öyle olmuyor işte sonuçta biz burada emek harcıyoruz para kazanıyoruz, egleniyorum yani onun için telefonumu hiç elimde bırakmıyorum diyebilirim.