0

abim iki ay öncesine kadar sekiz yıllık evliliğini sonlandırdı, eşiyle anlaşmalı boşanma yoluna giderek.onun için kolay değil buhranlar içindeydi herşeyini bırakıp bize ilk geldiğinde, hayat şartları acımasız oluyor bazen böyle.

0

evet çevremde var boşanan insanlar. bir akrabam boşanmıştı tabii ki o kendi eli ile yapmış de bir yandan kadın kocasından habersiz başka bir adamla evli bir adamla birlikte oluyormuş bunu da kocası takip ederek görmüş ve o yüzden boşanmıştı. gerçekten artık boşanmalar çok çoğaldı.tabii ki de anlaşamayarak boşanma farklı ama farklı sebeplerden dolayı boşanmalarda çok fazla günümüzde. boşanmaların sebebi gerçekten çok değişik. insanlar evlilik kurumu hala anlamış değiller galiba kimsin başka bir adamla birlikte oluyor, kimisi küçük bir şeyden boşanma sebebi çıkarıyorlar yani çok değişik şeylerden artık boşanma sebepleri var. gerçekten artık insanlar evlenmek için evlenmemelidir.

0

evet var kocası bir başka kadın ile aldattı adamın rezillikleri de saymakla bitmez kadın çok zorluk çekti ilk başta çünkü ev hanımıydı sonra kocası tabi nafaka verdi onlarla falan kadın kendine ev kiraladı kızları vardı iki tane büyüklerdi onlar onlar da işe girdi anneleride evde yapabileceği işleri yaptı örneğin avon gibi

0

evet elbette var bu gayet normal birsey,olabilecek birsey.

0

teyzem boşandı anlaşamadılar 2 sene evli kaldı. çocuğu da o zamanlar 9 aylık falandı herhalde yanlış hatırlamıyorsam yani gerçekten de çok zor dönemler geçirdi 24 yaşında dul kalmak bence çok kötü bir şey şu an başkası ile evlendi çocuğu da babasının da yaşıyor ve çocugunun hasretini çekiyor. hani bazı insanlar boşanmasını istemiyorum hele bir de halbuki çocuğu varsa gerçekten de çok kötü bir durum rabbim inşallah bana yaşatmasın.. çok şükür ben eşimle mutluyum zaten boşanmayı da düşünmem ama işte ne olacağı belli olmaz yine de ben rabbim düşmanımın başına vermesin diyorum.

0

herkesin çevresinde de yada duyduğu illaki olmuştur. gerçekten hiç olmasını istemedim bu durum insanın canını sıkabiliyor.

1

var evet, ablam yıllar evvel eşinden boşanmıştı. ve biz ablamın boşandığını tam 4 ay sonra öğrenmiştik. bize söylememişti.