0

çocuğum olmadığı için hiç battaniyede sallamadım. ama dayımın oğlunu battaniye de çok fazla salladık. sürekli uyurken battaniyede sallıyorduk ve uzun bir süre uyumuyordu o yüzden dayımın eşi bu bundan dolayı çok zorluk çekti. tek başına olduğu zamanlar özellikle pencereye falan bağlayıp o şekilde bir tarafını sallıyordu. çünkü çocuk gerçekten alıştığı için battaniyede sallanmadan kesinlikle uyumuyordu.

0

evet gece kalkar susmaz hiç bir şey yokken ağlar mecburen uyusun diye çok gece yaptık.

0

hahaha bir komik soru daha ilahi yani allah iyiliğinizi versin

0

evet salladım. çünkü benim oğlum hiç durmuyor ve sen battaniyenin ucunu ben tutuyorum ,diğer ucunu eşim tutuyor ona da battaniyenin içine koyup sarıyoruz. anca o şekil suyu diğer türlü onu ben hiçbir şekilde susturamıyorum zaten benim oğlum çok yabani bir de çok huysuz ama güzel oluyor.. yani sonuçta bizim annemiz de bizi eminim ki battaniyede salladı. zaten anneme anlatıyor bana sallıyordum seni diyorsan değişiyor durmazdın diyor oğlum da diyor aynı diyor, senin gibi yani diyor ondan dolayı bence güzel oluyor battaniyede sallamak.

1

of sallamaz mıyız? büyük oğlum, şimdilerde 31 yaşında. yavrum benim dünyaya geldi, inanır mısınız doğduğu günden 2 yaşına kadar hiç uyumazdı. neler yapmadık neler. yalancı emzik de almadığından gözler hep fıldır fıldır açıktı.
ayaklarımda sallardım öyle uyurdu sadece.. uyudu deyip yatağına koymaya kalktığımda o gözler anında açılırdı. o yüzden 2-3 saat sadece ayağımda salladığımı bilirim. bazısı derdi biz battaniye içinde sallıyoruz. bizde eşimle sallardık. ben ilk başlarda kafa kısmından tutardım. ama uykusuzluktan ve yorgunluktan bazen elimden kayardı battaniyenin bir ucu. o yüzden eşim ayak tarafını bana tuttururdu. o ara biraz uyurdu. ama sallamayı bıraktığınızda yine gözler açılırdı.
tavandan salıncaklar mı yapmadık. neler neler yaptık.
gazı da yoktu ama olacak ya işte.. bizi epey uğraştırmıştı bebekliğinde ömrümün yakışıklısı.
şimdilerde uyumayı o kadar seviyor ki.. :))

0

evet ama çok uzun süre sallamak iyi değil çünkü bebeğin başı dönüyormuş

0

evet. ama ona kol dayanmaz.
musafirlikteyken sadece çok ağladı ise birkaç kez sallamisimdir.
beşiğinde sallamak neyine yetmiyor küçük hanımın.

0

evet bileresinde sallamisostik mecburen oyumasi icin. ama alistirirsan sakat hep oyle sallamn gerkoyo