1
1

evde eyer boş oturuyor iseniz sorumaniye girebilirsiniz makale yazabilirsiniz bitcoin alıp satabilirsiniz sonra bionomi var yatırımlı bir site olmpy trade'de aynı şekilde çalışıyor. bionomo ya veya olnpy tradeye yatırı yaparak kazanıyorsanız bonus almak için 200 tl nizi riske atmanız lazım sonra ise bir sistem var bir grafik var o grafik sürekli yükselip alçalıyor. sizin yapmanız gereken şey tahmin etmek grafikte bir çizgi var o çizgi yukarı aşşağ inip çıkıyor siz onun yukarda veya aşşağıda olup omayacağını tahmin ediyosunuz. eğer siz yukarı dediniz yukarımı çiktı 200 yatırdıysanız 240 tl alırsınız olmpy tradede aynı sekılde grafik var aynı sekilde ondada tahmin ediyosunuz bu kadar sonra cowlook var inek besliuosunuz bir ineğiniz var ve onun aç kalmamasını sağlıyosunuz yemeğini verdiğinizde 180 dakka yani 3 saat tok kalıyo eğer 3saati geçer ise hayvanınızın can barı var o azalıyor can barı sıfırlandığında hayvan ölür ve puanlar siliniyor.bide dokidog var onunda mantığı aynı ama hayvanın yemek barı 4 saat oluyor 240 dakika yani sitelerin mantığı şu hayvanı aç bırakmamak sitenin mantığı budur işte.

1

sorumaniç.com gibi birçok site bulunmakta fakat her site de güvenilir değil vaktinizi ve emeğinizi çalıp para ödemeyebilirler bu sebeple güvenilir siteler bulup oralarda aktif olabilirsiniz. kadınlar bazı kozmetik markaların pazarlamasını yapabilirler. eğer diliniz iyiyse evde internetten dizi ve film çevirileri yapabilirsiniz. makale yazarak para kazanabikeceğiniz siteler var , anket doldurarak para kazanabileceğiniz siteler var. el işçiliğiniz iyiyse evde mobilya satarlayabilir, boyayabilir ya da örgü yapıp kazak hırka vs satabilirsiniz. yemek yapmayı biliyorsanız yemek yapıp satabilirsiniz. özellikle mantıyı herkes yapamadığı için mantı yapılabilir. ya da yazın evde limonata yapıp dışarda satabilirsiniz

1

aslında evde para kazanmak oldukça kolay değildir, neden kolay değildir bazı işler oldukça zordur. ama şu insanlara şöyle bir algı oluşabilir evde kalırsam nasıl para kazanırım diye ama şu olan şöyledir, aslında internetten para kazanmak aslında oldukça o kadar kolay değildir her siteye güven olmazdır bu konuda bilginiz olsun ben pek çok siteden yapıyorum. şu an ben öğrenciyim ve biz geliriz neredesin sağlayamıyorum ama şu an bu site sayesinde gelir sağlamaya çalışıyorum. bu site sayesinde insanlar daha çok sosyal işi biliyor ve bilmedikleri şeyleri öğrenebiliyor. ben bu site sayesinde birçok şey öğrendim sınavlarda çıkan soruları neredeyse burada da sen ye sormuşlar gibi o kadar basit sorular da yaparak öğrendim bu sitede boşa vakit geçirmiyor insanlar birçok yeni bilgiler yeni keşifler görebiliyor. öğrenebiliyor bunları unutmamakta fayda vardır ayrıca bu para kazanıp yılında daha öte bir sitedir insanlara bilgiler öğretmektedir insanların nasıl bir hayat yaşadığını da öğretmektedir ama evde para kazanılması nasıldır engelli personellerimiz, çağrı merkezlerinde bu tür iş yapabiliyor ben buna karşı çok mütevazi bakıyorum. çok güzel bir şey bence ama bazı insanlar var gerçekten yaşları oldukça büyük ben öğrenciyim diye çalışıyorum o yüzden de aileme birazcık daha fazla katkım değil de ailemden almak pek istemiyorum yani kendim paramı kendim çıkarmak istiyorum, yerlerden ama bir sürü siteye gezdiğime rağmen ben birazcık zorla açtım ve en sonunda allah razı olsun bu siteyi buldum, bu siteyi buldum o da açık etsin insanlar ra oldu tavsiye ediyorum çünkü benim gibi bir çok arkadaşımın da para ihtiyacı var ve onlara da kendime referans yaparak onların elde etmiş olduğu gelerek kendimde bir miktar bir komisyon kadar kendime almış oluyorum. bu yönden bu site çok güzel çünkü yakınınızda para kazanmak isteyen birileri varsa evde bu şekilde de para kazanabilir bir gün boyunca bilgisayarın başına geçip saatlerce soruları cevaplarsan güzel gelirler etmiş olur. unutmayın arkadaşlar damlaya damlaya göl olur öyle boş sitelerden uğraşmayın, çıkan sitelerden hele ki bitcoin siteleri en tehlikeli işlerden bir tanesi diyebilirim her an paranızın olması gibi bir söz konusu oluyor yani insanların çoğu kimlik bilgilerini atıyorlar. her siteye güven olmaz bunu bilmenizi fayda vardır yani böyle de evde bir gelir elde etmişti olabilirsiniz.

1

evde para kazanmak elbette mümkün android bir telefona sahip olmak yeterli bir çok uygulama ve siteler var para kazandıran biriside sorumani ☺️

1

evde para kazanma yönteleri çok fazladır. bunlarsan bazıları firmalar eve montaj işi vermektedir. bunun dışında youtubeve benzeri sitelerde belli takipci sayısından para ödemektedir ya da sorumani gibi siteler vardır. bir de saadet zincirleri. var bulaşmanızı önermem.

1

söylerim ama reklama girer sen iyisimi bana bir ulaş

1

evden para kazanmanın artık bir çok yöntemi var. bunlardan birisi ilk aklıma gelen youtube'dan para kazanılabilir. değişik videolar çekerek veya kendi alanında videolar çekerek youtube'dan para kazanılabilir. başka bir evden para kazanmak için blog açılabilir. instagram'dan veya google'dan bir blog açılarak çeşitli reklamlar alıp para kazanılabilir. eğer ki kitap okuyorsanız mesela kitap okumayı çok seviyorsanız ınstagram'dan bir blog açıp her gün okuduğunuz kitapları yorumlayıp o kitapla ilgili yorumlarınızı veya düşüncelerinizi söyleyerek bir blog oluşturabilirsiniz. aslında evden para kazanmak için birçok yöntem var. eğer ki çok para kazanmak istiyorsanız youtube'dan videolar çekerek gerçekten önemli derecede para kazanabilirsiniz hatta bir işte bile çalışmamıza hiç gerek kalmaz.

1

burada mimkun olduunca aktif olarak, letgo zebramo gibi uygulamalarda ikinci el ya da sifir urun satarak, instagramda satis yaparak, recel, sarma, manti, iclikofte, salamura yaprak satisini yine instagram, facevook gibi mecralarda satisini yaparak... vs. vs.. daha da uzatilabili

1

evde para kazanmanın yollarından biri de sorumani de olmaktır. eğer biraz sabırlı olup paranızı biriktirerek çekerseniz gerçekten katkısının ne kadar çok olduğunu görürsünüz. özellikle ev hanımları evde para kazanabilmek için örgü örüyorlar. aileme biraz daha katkı olsun diye ya da kendi ihtiyaçlarını karşılamak için yapıyorlar.

1

evde bu gibi sitelerden para kazanmak mümkün ve bazı yayın uygumaları var onlardanda kazanç sağlanabiliyor.bunun yanı sıra bazı evde satışı yapılacak markalar var onlardanda kazanç sağlayabilirsiniz.

1

sorumaniye girerek,
sosyal medya yonetimi yaparak.
cagri merkezi personeli olarak.(bu genelde engelliler icin)