0

kısa yoldan para kazanmak imkansız çünkü kısa yoldan hiçbir zaman para kazanılmaz çünkü illaki bir emek gerekir.yani öyle birşey olamaz bence .

0

türkiyede paranin %90 ı en büyük 500 şirkette.yani türkiye içerisinde iş yapip çok buyuk paralar kazanmak artık kolay degil.ama parayi biriktirip sermayesini akillica kullananlar ve özellikle dijital alanlarda, yenilikçi öngörüleri olup dünyayi (global)iyi okuyanlar kazanabilir.ülkelerin şehir oldugu ortamda kendi sınırlarıni (ufkunu)büyütemeyenler kisa yoldan helal para kazanmasi zordur.ayrica çalişma kadar önemli olanda kısmete inanmak.

0

kısa yoldan para kazanmak diye birşey yoktur, eğer kısa yoldan kazanmak istiyorsan ya hırsızlık yapıcan yada dolandırıcılık.

0

arkadaşlar öbür sorularda da diims diyorum kısa yoldan para kazanan insanda mutlaka birsey vardır çünkü ben 20 senedir çalışsın didindim emekli oldum ve helal paranı yiyorum ticaret de kazanılır para ama artık türkiye'de ticaret bitmek üzere başka yerleri başka ülkeleri bilemem ama şuan için bu şekilde türkiye'de ticaret yapılmaz yapılsa da büyük ihtimal batarsiniz ve bidaha para kazansın derken sahada fakir ve yoksul hale düşe bilirsiniz

0

en kolay yolu ticarettir ticarette çok güzel para vardır hele ki e-ticaret

0

kısa yoldan para kazanmak bence haramla kazanılan paradır. allah bize haram olarak yasaklamıştır. bence kısa yoldan para kazanılmaz hangi işi yaparsak yapalım kısa yoldan para kazanmak imkansız diye düşünüyorum. ben şuan asgari ücrete çalısıyorum kısa yoldan helal para kazanılan bir meslek olsa zaten o meslekte çalışırdım. neden asgari ücrete çalışayım böyle bir iş olduğunu bilsem hemen o ise başlarım. kısa yoldan para kazanan insanlarda vardır. bunlar bence uyusturucu falan satan insanlardır bir kac paket hap satsalar bizim bir aylık maaşımızı kazanabiliyorlar. birde hırsızlar kolay yoldan para kazanabilir ama allah kimseyi kötü yola düşürmez inşallah çünkü haramdır. şuana kadar elimden geldiğince haram mal yememeye çalıstım ve yemedim bir ay çalışırım asgari ücrete çalısırım burdada soru cevap yaparak ek gelir elde ederim. eğer kısa yoldan kazan8lan para bulsaydım burda bu kadar uğraşmazdım diye düşünüyorum.

0

kısa yoldan hiçbir şekilde para kazanılabileceğini düşünmüyorum. çünkü hem alınteri yok hem de belli bir emek vermeniz gerektiğini düşünüyorum.

0

yani burada zaten ek gelir elde edebilirsin. uzun cevaplar verirsen eğer yok bu şekil internetten istemiyorum dersen. dışarıda iş bulacaksın başka para kazanmanın yolu yok kimse kimseye evde oturarak para vermiyor, biz bile burada emek harcayarak para kazanıyoruz. dediğim gibi anca onları yaparak kısa yoldan para kazanabilirsin diğer türlü yani para kazanılmıyor.. zaten seni kısayol dediğinde alın teri akıtarak para kazanman lazım onu da ben kısa olduğunu zannetmiyorum. :)