0

nargile sigaraya gore daha zararlıdır sudan geçen dumanlar insan sağlığı açısından ciddi zararlara yol açmaktadır

0

aslında ikisi de zararlıdır sigara da nargile de ancak sanırım nargile de daha fazla duman olduğu için sigaraya göre daha fazla tehlike içerebilir öyle duymuştum daha önce. yani nargile daha zararlı olabiliyor. ancak sigara da bir o akdar zararlı bir maddedir malsef ki. hem bağımlılık yapar hem erken yaşlanmaya ve ölüme sebep olabilir. sigara da oldukça tehlikeli ve zararlı bir maddedir. nargile daha zaman zaman kullanılır ancak sigara genellikle daha sık tüketilir ama bildiğim kadarıyla nargilenin vermiş olduğu o nefes bilmem kaç bin sigaraya bedel diye duymuştum doğrusu.

1

bagimlilik acisindan sigara daha zararlidir,ama saglik acisindan nargile daha zararlidir.

1

en çok zararlı olan nargiledir. sigara da zararlı tabi ama nargilenin zararı daha çok.

1

ikisi de zararlı ama nargile 3 paket sigaraya bedel olduğunu söylüyorlar. çünkü bir oturuşta en az 3 saat nargile içilebilir.

1

en çok zararlı olan nargile dir. çünkü nargile tütünü gerçekten çok nikotin içeriyor. bu da bir paket sigara bedeline geliyor aslında. sigara da tabii ki sağlığa çok zararlı ama nargile kadar değil. bu yüzden ben tercihimi nargileden yana kullandım ve onu içmeye devam ediyorum.

1

uzmanların demesine göre tabii ki ikisi de zararlı ama nargile sigaraya göre daha çok zararlıymış.
aynı ağızlıkla kaç kişi içiyor kim bilir. ne kadar hijyen bu hazırlayanlar?

1

ikisi de tabii ki de zararlı ama nargile sigaraya göre daha zararlı gene sigaradaki çıkan duman az ,ama nargile öyle değil bana göre nargile çok çok zararlı.