1

her ikisi de çok ama çok zararlıdır. her nekadar nargile daha az zararlı denilse de bence nargilenin insan sağlığına zararı sigaradan daha fazladır. bir içimlik nargile neredeyse bir paket sigaradan daha fazla etkiye ve nikotin tüketimine denk gelmektedir. bu da nargilenin sigaradan daha zararlı olduğunun ispatıdır.

0

sigara çok daha fazla içilebilir olduğu için bir sıfır önde başlıyor ama günde bir kere nargile içmek ve iki paket sigara içmek şeklinde kıyaslayacak olursak nargile daha zararlı yine

1

nargile bilinenin aksine sigaradan daha zararlıdır. sigara da tütünün zararları söz konusuyken, nargilede buna ek olarak onlarca kişinin kullanması sebebiyle bulaşıcı hastalıklarda söz konusudur. verem, hepatit gibi bir çok hastalık riski eklenebilir nargile'nin zararlarına. dumanın sudan geçip temizlendiği inanışı ise yanlış bir inanıştır.

0

her ikiside zararlıdır fakat ikisi karşılaştırıldığında nargile daha fazla zarar verir hem içimize çektiğimiz duman oranı daha fazla oluyor.

0

yani her ikisi de zararlımı nargile daha zararlı çünkü ondaki duman daha çok ve onun o bulunduğu izmarit diyeyim şu an aklımda değil ismi mesela daha geniş daha kalın ama sigarada en fazla çıksa çıksa o kadar duman çıkmıyor. bana göre yani nargile daha zararlı.

0

her ikiside zararlıdır. iddaa edildiği gidi duman suyun içerinden geçerken temizlenmez. nargileye aroma vermek için kullanılan maddelerin yanması ile ortaya çıkan diğer zararlı maddelerin de dumana karışması sonucu nargile daha çok zararlı bileşik içerir hale gelir