0

labali olan kibirli olan egosu yüksek kendini beğenmiş kendini birşey sanan iki yüzlü korkak insanlardan hoşlanmam . ayrıca kötü karakterli insanlar fesat insanlar ahlaksız insanlar hakaret ederek küfür ederek konuşan insanlar şiddete meyilli olan insanlar vs.. bu tür insanlardan hoşlanmam .

0

iki yuzlü yalanci nankör bencil kibirli kaypak hangi yone ceksen oraya gidecekmis gibi fakat aslinda cin gibi menfaat kollayan insanlardan nefret ediyorum

0

kendini beğenmiş, bencil, egolu, yalancı ve yanar döner kimseleri sevmem.

0

burnu hava olan insanları hiçbir zaman sevmiyorum. insanın her şeyi bilip her şeye atlamasına sevmiyorum. kibirli ve kıskanç insanları da sevmiyorum.

0

kendini beğenmiş, ukala, her şeyi ben bilirim edasıyla gezinenler, iki lafından biri yalan olanlar, dedikoducu insanlardan nefret ediyorum. öyle insanlardan kesinlikle uzak durmaya çalışıyorum.

0

yalan söyleyen insanlardan ,yapmacık insanlardan nankör ,bencil ,doysuz olan insanlardan oldum olası nefret etmişimdir. birde böyle hani erkekler vardır. karı gibi dedikodu yaparlar onlarda da nefret ediyorum. ya zaten benim nefret ettiğim şey çok ama şu an aklımda yok.

0

yalan soyleyen insanlar.
bugun a diyip,yarin b diyen insanlar.
kendisinin onune egosu gecmis insanlar.

0

sevmedigim karakter tipli insanlar, bencil, menfaatçi, cimri , ikiyüzlü tipli insanlardır. bir kaç kez karşılaşmıştım umarım uzun bir süre karşılaşmam.

0

yalancı insanları hiç sevmem arkadan dolap çeviren kendini zeki sanan insanları hiç sevmem.