0

çok nitelik var beni iten insanlarda hatta bu yüzden birgün yalnız kalacağım tümden diye düşünüyorum. ama benim keskin sınırlarım vardır. o sınırları geçebilen o kriterlere uyan insanların diğer olumsuz huylarını kolaylıkla görmezden gelir sabreder, olduğu gibi kabul etmeyi iyi bilirim. insan hataya düşebilir, yalan söyleyebilir, dedikodu edebilir, ama zeka düzeyi belli bir seviye altında olan insanlara dayanamıyorum allah affetsin beni. suçlu olduğu zaman şiddetli biçimde suç bastırmaya çalışan bağırıp çağırıp üste çıkmaya çalışan insan benim için bitmiştir. kavga ederken bile saygımı devam ettirebilen üslup ve kelimelerime dikkat eden biri olarak saygısız ve tanımadığı insanlarla üsluba dikkat ederek konuşmayan üstelik kendi paldır küldür girerken aynı şeyi karşı taraf yapınca terbiye sınırlarını aşan insanlar benden fersah fersah uzak dursun mümkünse. sürekli yanlış anlamaya meyilli kırılgan insanlara da pek tahammülüm kalmadı zaaf haline getirip sürekli ordan vuruyorlar. kısaca kaypak insan sevmiyorum ben. yalakalık yapan nabıza göre şerbet veren kişisel mesafeye saygı duymayan insanın üstüne yapışan tiplerden bezdim açıkçası. lanlı lunlu konuşmalar kendini olduğundan fazla görmeler insanlara bi tepeden bakmalar başkalarını cahil görmeler bunlar akıllı aklı başında insan hareketi değildir. kimsenin kimseyi hor görmeye ötekileştirmeye hakkı yok. başkalarını ya da kendini sürekli öven tipler var bir de. kapının önüne bakmaz komşunun damına karışırlar. bu tipler meraklıdır ve sinsidir. direkt konuşmaz ima ederler kanserden beterler. başkalarını sana övmek de alttan alttan seni yerme biçimidir çünkü. yüzüne haddinden fazla gülen de emin ol arkandan sövüyordur. işte bu enerji vampirleri tüketti benim ömrümü. ama onları nerde görsem tanıyacak kadar da usta oldun sayelerinde.

0

milleti dibine kadar elestiren ama kendisi elestirildigi zaman hemen kizan tipler... bu sitede de mevcut o kisiler... malum sahislar. :/

0

ben kendini nimetten sayan herkese gicigim.:d

0

hayatimda sevmedigim insan tipi.
havali.
kendini beğenmiş.
terbiyesiz insandan hoşlanmam.

0

hayatımda sevmediğim insan tipi bencil ve nankör, yalan söyleyen ben bunları söyleyen insanlardan gerçekten de hoşlanmıyorum. benim gözümde onlar beş para etmez. insan tamam insanlar nankör olabilir, bencil olabilir ,yalan söylüyor da olabilir ama ben gerçekten hiç sevmiyorum çünkü ben hayatım boyunca hiç yalan söylemedim söylediysem de mecbur kalmışimdir. ama 3 gün sonra tekrar doğruyu söylemişimdir. yani keşke insanlarda böyle olsa ama maalesef öyle değiller.
yani dünyada nasıl insanlar var. çözmüş değilim. ne yalan söylemekten , ne bencillikten nede nankörlük ten hiç bir şekilde vazgeçmiyorlar.

0

hayatımda sevmediğim insan tipi kendini beğenmiş, sürekli ben duygusu ile yaşayan insanlar, hiçbir işi tek başına yapamayıp sürekli yadım isteyenler, yalancı ve haksızlık yapan insanları sevmiyorum.

0

sevmediğim insan tipleri kendilerini beğenmiş ,ukala,tipler,çok yalan konuşan insanları kandırmaya çalışan tipler,yobaz,din sömürüsü yapan kişiler,insanlara karşı kaba kuvvet yanlısı olan kişiler,yalakalık yapan kişiler bu tip insanları sevmiyorum