0

6 bin tl maasin yarisi 3 bin tl yapiyor. 64 ay bu 3 bin tl parayi biriktirirse 192 bin tl biriktirmis oluyor. yani bu 64 ay 5 yil 4 ay olarak soyleyelim dimdi millete 64 ay diyince biraz cok gorunebilir. 5 yil 4 ay boyunca bu 3 bin tl yi biriktirince guzel bir parw biriktirmis oluyor. ama iste gunumuzde oyle 6 bin tl alabilmek icin yonetici filan olmasi gerekiyor bir kisinin. yonetici, müdür, patron gibi sifatlara sahip olmali ki bu 6 bin tl yi almasi lazim. ya da grafik tasarim filan yapmasi lasim. yoksa turkiye sartlarinda tabi asgari ucretin ustunde maas alan var da. 6 bin tl alan var mi o da var. hani biraz once dedigim gibi patron, mudur, yonetici gibi unvanlara sahip olmali ki bu civarda bir maas alsin aylik. bu maasi alana kadar da bir kisi belli bir yad almasi lazim.

0

altıbinliralık maaşın yarısı üçbinlira eder ve buda altmışdört ayda yüzdoksan ikibin eder çok iyi bir para altı yıl olmadan iyi kazanç

1

64 ayda maaşının yarısını bir kenara atarsa, toplam 200 bin tl'ye yakın bir para eder. çok iyi değil mi? sahi böyle biri var mı? neyse allah bereket versin. 60 bin tl maaş almak hayal.