0

seven var sevmeyen var ama ben kaynanami seviorum bu kişiye gore deişir tabi

0

kaynanaları aslında severiz ama gerçekten bazen bazı kaynanalar çok sert oluyor. mesela benle arası çok iyiydi hatta daha sözlenir sözlenmez ona anne demeye başladım. ama o istemedi resmen eşime çok düşkün aşırı mesela ismimi bile eşim söylese delirir biz de gelir kalır eşim varken konuşur eşim gidince konuşmaz, mesela kapı dinler eşimle odamıza girer. ben çok sabrediyorum.

0

benım kayinvalidemi hiç sevmiyorum adete nefret ediyorum zaten öz kayinvalidem değil kendini çok düşünüyor eşinin çocuklarını bile kiskanan bir insan iyi olduğumuzu cekemiyor malesef bunuda hep belli ediyor ben onu sevmem oda beni sevmez acikcasi

0

valla ben kaynanama ne olsa söylüyorum sağolsun eşimde yanımda halkından geliyorum sesi çıkmıyo artık.

0

bence agız alıskanlıgı o neden ben sevıyorum bır problemım yok allah ızın verırse bır oglum olucak gelınımde benı sevsın ısterım . ama cogunlukla da var boyle bır durum o da anneler o kadar buyuttuklerı cocuklarını paylasamıyor sanırım . yasamadım ama haklılarda bır yandan .

0

kaynanalara sevilmesinin sebebi sen dünyada tek erkek kendi oğulları imiş gibi davranmalarıdır. birçok eski kafalı kaynanalar erkek evlat sahibi oldum diye bir havalara giriyorlar. oğullarına da ne hikmetse hiç kimseyi yakıştıramıyorlar. gelinlerin de hep bir sorun arayan ve hiçbir yaptığını beğenmeyen kaynanalar çok fazla. oğullarını kimseyle paylaşmak istemiyorlar maalesef ama onların da bir yuva kurmaya hakları var ölene kadar onlarla birlikte yaşayamazlar. ayrıca çok fazla ilgi ve alaka bekliyorlar. saygıda kusur etmeseniz bile sürekli olarak pohpohlanmak istiyorlar. gelinlerde bir yerden sonra bu duruma tahammül edemez noktaya gelebiliyorlar ve kaynanaları ile sürekli olarak bir çekişme içerisine giriyorlar. bu durumda en büyük görevde erkeklere düşüyor. çünkü onların yapması gereken en önemli şey aradaki dengeyi korumaktır. herkesin yeri ayrı olduğunu hissettirirlerse eğer ve eşlerini kimseye karşı edilmezlerse hiçbir sorun yaşanmayacağını düşünüyorum.

0

kaynanalar çocukların artık onlara ihtiyacı olmadığını düşünüp kaygılanıyorlar.bir çocuk büyütmek kolay değil tabi.ne emekler,ne çilelerle evlat yetiştiriliyor fakat zamanı gelince herkes yuvadan uçar.kaynanaların da uçtuģu gibi.evlilerin kararları,ev düzenleri,çocuk yetiştirmeleri gibi konular öncelikle onları ilgilendirir.müdahale etmek pek doğru değil.taş yerinde ağırdır.çocukların ihtiyacı olduğunda annelerine koşarlar yardım isterler.kaynanalar bu bilinçle hareket ederse daha güzel ve sağlıklı ilişkiler kurulabilir.

0

kaynanaların gelinlerinin hareketlerine ve tavırlarına bahaneler bulmaları . oğlunun onu sevmeyip gelinini seveceğini ve artık onla zaman geçirmeyeceğini düşünmesi yani çocuğunu kaybedeceğini düşünmesi kendince kurması ve tabi ki yaşın getirdiği bir duygusal ve hormansal çöküş de bunun sebebidir. başka bir nedeni ise gelinlerin kaynanalarınını sevmemeleri çünkü kocasının annesine olan düşkünlüğünden rahatsız olabilirler. hayatını eşi ile değil ailesi ile paylaşırsa gelinde kaynanadan soğur ve eşini soğutmak için elinden geleni yapar.

0

niye sevmezsin ki o gelinlerin kavurmuşsun gelinler kangalların dediklerini yapmak zorlarına gidiyor kaynanaya kayınbabaya bakmak zorlarına gidiyor ama bilmiyorlar ki onlara bakmak daha güzel bir şey benim kaynanam olmadı yoktur öldü kayın babam 3 yıl ya keşke hayatta olsalar da sürekli onların yanına gidip gelirse şimdi işim annemle babamın yanına gidip hem lisans hem temizlik yapıyor çünkü annesi babası onlar artık ama hayırlı kayınbaba bir gelin için yani her şey boştan yere kuruntu yapıyorum öyle

0

genelde kaynanalar ciftlerin arasina cok girer,karismamasi gereken seylere de karisirlar,bence bu yuzden.