0

adana demirspor bilmiyorum ama başakşehirspor güzel oynuyor. bence başakşehirspor yener gibime geliyor ya da berabere de kalabilirler. sonuçta bu top ne olacağı belli olmaz gerçi bayan olmama rağmen gene de yorum yaptım maçla hiç aram yoktur, sadece ben de tahmin ettim.

0

iki takım içinde oldukça önemli bir maç olduğunu görüyoruz. özellikle istanbul başakşehir takımı bu sene oynadığı oyun ve kurduğu kadronun ne kadar başarılı bir takım olduğunu bizlere gösteriyor. adana demirspor ise bu sene geçen senelere bakarak daha iyi olduğunu görüyorum. ama kadrosunda eksiklerin olduğunu ve istediği sonuçları alamadılar. bu maç iki takım için çok önemli ama başakşehir takımı biraz daha ağır basıyor. çünkü kadro olarak bu sene çok yukarıdalar ve önüne gelen herkesi yeniyorlar. bakıldığı zaman adana demir spor'un teknik direktörü oldukça başarılı ve ilk yarı dönemde güzel transferler yapmaları gerekiyor. istanbul başakşehir takımına baktığımız zaman savunması oldukça başarılı ve bu maçta da büyük ihtimalle gol yemeyecek diye düşünüyorum. türkiye kupası'nda büyük bir ihtimalle başakşehir takımı bir üst tura çıkacaktır ve çok gollü bir maç olmasını bekliyorum. inşallah seyir zevki ve izleyici bakımından çok güzel bir maç olacaktır.

0

başakşehir lig de çok güzel bir performans sergileyerek şu an en yakın takipçisine tam tamına 7 puan fark atmış bulunmaktadır. bana göre bu puan farkı bayağı yüksektir diye düşünüyorum.çünkü 3 maç yapıyor hemen hemen ben başakşehir'in lig de çok rahat bir şekilde şampiyon olacağını düşünüyorum.ziraat türkiye kupası'nda pek önem verdiklerini söylemiyorum. çünkü geçen maç adana demirspor adeta tek kale oynadı ve maçı kazanabilirdi. ancak başakşehir dakika seksenlerde bir penaltı kullandı.ve maç 1-1 sonuçlandı. bana göre kesinlikle omaç adana demirspor'un hakkıydı özellikle yılmaz vural adana demirspor takımına geldiğinden beri takıma çok güzel bir oyun oynatıyor.kesinlikle çok başarılı bir teknik direktör ligde spor toto süper lig'e çıkmayı oynatıyor. ziraat değilse rakibi başakşehir olmasına rağmen geçen maç tek kale bir futbol oynadı. benim bu maç hakkındaki düşüncelerim,kesinlikle başakşehir bu maçtan zor da olsa galip ayrılacak ve bir üst tura çıkacaktır.