0

istanbul medipol başakşehir ve galatasaray futbol takımları arasında oynanan maç 1-1 sonuçlandı.bu maçı televizyondan izledim.başakşehirin daha iyi oynadığı bu maçta galatasaray futbol takımı lehine verilen penaltı bence penaltı değildi.maçın hakemi nedense visca'nın galatasaray'ın ceza sahası içinde düşürülmesinde hiç oralı olmadı.bundan dolayı başakşehir futbol takımının bence iki puanı göz göre göre gitmiş oldu.galatasaray futbol takımı bu sezon zor günler geçiriyor.ligdeki durumlarıda bunu gösteriyor.

0

istanbul başakşehir ile galatasaray arasında oynanan mücadele 1-1 tamamlandı. bana göre bu maçın hakkı kesinlikle başakşehir'in de diyebilirim. çünkü maçın özetini izlediğim kadarıyla bahsetmek istersem eğer, istanbul başakşehir ilk yarı tek kale bir futbol oynayarak maçı galatasaray yarı sahasında yıktı diyebilirim. ve ilk yarıda golü bulan taraf başakşehir takım oldu. ancak belçika 30'da penaltı kararı verildi, ve galatasaray penaltıdan maçı 1-1 yapmayı başardı. ve galatasaray geriye çekilerek bu skoru yattı diyebilirim. maç 1-1 bitti ancak başakşehir'in tek kale oynadığını tekrar söylemek istiyorum. başakşehir eğer bu maçı yenseydi en yakın takipçisine en az 9 puan fark atmış olacaktı. bu demek oluyor ki 3 maç üst üste yenilse bile lider olarak kalacaktı. bence gayet güzel avantaj olacaktır ancak başakşehir bu avantajı kullanamadı.

0

galatasarayın eksiklerinden ve başakşehirin formundan dolayı başakşehirin kazanacağını düşünüyorum ama galatasaray arada puan farkını kapatmak için saldırıcaktır güzel keyifli bi maç olur

0

bakıldığı zaman iki takım için de çok önemli bir maç olduğunu söylememiz gerekiyor. özellikle istanbul başakşehir takımı gerçekten şu anda puan farkını açmaya başladığını görebilmekteyiz ligte. galatasaray kulübü şu anda istenildiği bir performansı veremediğini görebilmekteyiz. lige çok iyi başlayarak üst sıralara yerleşmiş bir vaziyetteydi önceki maçlarında ama şu anda görebiliyoruz ki yavaş yavaş aşağıya doğru indiğini ve puan kayıplarının geldiğini görmekteyiz. genel olarak galatasaray takımında sakatların ve eksiklerin çok olması gerçekten can yakıyor diyebiliriz. özellikle forvet konusunda gerçekten sıkıntı yaşadıklarını ve bunun da maçlara yansıdığını görebilmekteyiz. istanbul başakşehir galatasaray maçı gerçekten çok çekişmeli bir maç olacağını ve büyük bir ihtimalle de az gollü bir maç olacağını düşünüyorum. çünkü istanbul başakşehir takımı gerçekten savunması çok iyi olan bir takım olduğunu söylemek gerekiyor. özellikle kendi evinde istanbul başakşehir takımı seyircisinin de desteğini alaraktan maçlarda puan kaybı yaşamadığını görebilmekteyiz. eğer bu maçı da istanbul başakşehir takımı kazanırsa gerçekten şampiyonluğu hak ettiğini ve zafere de ulaşacağını tahmin ediyorum. galatasaray'ın fatih terim önderliğinde büyük başarılara imza attığını görebilmekteyiz aslında kariyeri boyunca. seyir zevkini çok üst düzeyde olacağını tahmin ediyorum ve keyifli bir maç çıkaracaklarını tahmin ediyorum.