0

öncelikle maç oynanmış ve olympiacos maçı kazanmış olsada maçtan biraz bahsetmek isterim ve sonrasında da iki takımın bu sene euroleague'de neler yapabileceğinden. klasik istikrarsız bir takım olarak barcelona basketbol takımı bu sene de değişmeden karşımızda. olympiacos ise bu sene geçen senelerre oranla biraz daha güç kaybetmiş gibi duruyor. david blatt'ın bu sene takımın başına gelmesiyle olympiacos'un efsane ismi spanoulis'in süreleri azalmış durumda ve bu takımı oldukça etkiliyor. kısaca oly bu sene final four için eskisi gibi favori olarak görünmüyor ancak katılabilirlerse de çok zorlanacakları açık bir gerçek. barcelona ise pesiç ile euroleague sezonuna iyi bir giriş yaptılar ancak gerçeği yani gerçek barcelona'yı görme fırsatımız kendi evlerinde oynadıkları fenerbahçe beko maçında oldu. 15-20 sayı arasında kaybedilen maçta yine bu sezonda final four gerçeğinin çok uzağında olduklarını gördük. barcelona-olypiacos maçına gelecek olursak burda belli bir süre kafa kafaya giden bir maç görsek bile sonrasında oly ağırlığını koyunca maçı 8-10 sayı farklarında götürdü ve yanlış hatırlamıyosam 9 sayı farkla kazandı. sonrasında barcelona'dan iki geriden gelip kazandıkları basconia ve anadolu efes maçı seyrettik ki özellikle basconia maçında büyük sürpriz yaptılar.

0

barcelona olympiakos maçı oynandı ve maçtan olympiakos galip ayrıldı. bana göre maçı biraz izlediğim için biraz bahsetmek istedim. olympiakos çok güzel savunma oyunu yapıp barcelona'ya kendi sahasında ezdi diyebilirim. baktığımız zaman barcelona takımın geçmiş senelere oranla çok başarılı bir performans sergilediklerini söyleyemem. olimpiyakosta aynı şekilde ancak olympiakos barcelona dan bir tık daha kaliteli bir takımdır. özellikle spanoulis olympiakos takımını taşıyan bir oyuncudur. ve bence bu takımın o gün kazanmasındaki en büyük etken spanoulis' in attığı üçlüklerdir.

0

barcelona olympiakos maçı gerçekten çok çekişmeli bir maç olacaktır. özellikle barcelona bu sene kadrosunda büyük eksiklikler var ve bunu bir an önce çözmesi gerektiğini ve tekrardan eski günlerine gelmesi gerekiyor. özellikle savunmasında büyük sıkıntılar yaşanmakta olduğunu biliyorum çünkü görüyoruz ki genel olarak savunma yapmayı beceremeyen ve çok sayı yiyen bir takım olduğu izlenimini de. teknik adamları ilk yarı dönem içerisinde buna dikkat etmesi gerekiyor ve ona göre oyun transferler yapması gerekiyor aslında. özellikle olympiakos takımına baktığımız zaman daha başarılı bir takım görüyorum ve deplasman maçlarına kazanmaya gayret gösteriyor. bu senenin daha kuvvetli ve her sene genel anlamda aynı kadro ile karşımıza çıkmışlardır. bu maç içerisinde barcelona taraftarına çok büyük iş düştüğünü ve tamamen destek vermesi gerekiyor eğer bu maçı kazanmak istiyorlarsa. olympiakos takımı savunma konusunda çok büyük bir takım ve kolay kolay sayı yiğen takım değil aslında. hücum hattında bazı sıkıntıları olsada teknik adamları ilk yarı dönem içerisinde iyi transferler yaparak biraz olsun takımı tamamen toparlamaya çalışacaktır. çok az sayılı bir maç bekliyorum iki takım da savunma ağırlıklı çıkacağı bir maç olacaktır büyük ihtimalle seyirci ve izleyici bakımından çok güzel bir maç olmasını bekliyorum.

0

benim bu maç hakkındaki düşüncelerim şöyledir, barcelona bu sene geçen senelerdeki oynadığı gibi basketbol oynamadığı için bana göre kötü bir düşe geçmiştir diye düşünüyorum.ben barcelona'nın bu maçta kendi saha avantajını kullanarak zor da olsa galip geleceğini düşünüyorum.ancak olympiakos çok iyi bir ivme yakaladı ve gerçekten çok yükselişe geçti diyebilirim. özellikle geçen anadolu efes galibiyetinden sonra bence olympiakos 1 seri yapacaktır diye düşünüyorum. baktığımız zaman olympiakos euroleague de 5 sırada bulunuyor.bence bu maçı kesinlikle alacaktır diye düşünüyorum. ancak barcelona'nın dezavantaj olduğu için barcelona'da kazanabilir.ben barcelona takımını sevmediğim için bu maçta olimpiyakosun galip gelmesini istiyorum. umarım maç sonunda olympiakos galip gelir.benim bu maç hakkındaki sorun ise şöyledir, 75-70 olympiakos maçtan galibiyet ile ayrılacaktır.