0

hedefini yuksek tut biraz biz napalım pekı daha yenı uye oldum bende başarılar dilerim

0

%5 lik sorulara cevap ver o zaman :) :) inan ilk 20 ye değil, ilk ona bile girersin. hatta listeye kafa göz dalmış olursun :)

0

bende 25 tl yi tamamlama derdine düştüm biriktirmeye çalışıyorum:))))

0

kardeş ilk 20 ye gir ama sora ilk ona girmen lazım.yoksa ücret alamıyorsun,sorulara iyi cevaplar yaz.sonra siliyorlar kopye alıntı diye .örnek ben biraz sildiler.mesaj attılar.bazı soruları internetten cevap yazdım silindi.bunlara herkes dikkat etsin.ödeme istediğinizde ortaya çıkıyor.

1

ilk 20'ye girmek hiçbir şeyi ifade etmiyor. ilk 10'a girmelisiniz. 11. bile olsanız ödül alamazsınız. bu yüzden bence kendinizi pek fazla yormayın. eğer ilk 10'a girmek istiyorsan hedefin bu olsun. ilk 20 olmasın. kendine hedef koyarsan başarmak daha kolay olur.

1

vallahi kardeşim zaten ben yirminci sira da değilim. 4 sıradayım herhalde yanlış hatırlamıyorsam. hani hızlı bir şekilde uzun cevaplar yazarsan zaten ilk 20'ye girebilirsin. inşallah sen de kazanırsın çünkü daha yarışmanın bitmesine çok var. vallaha benim paraya ihtiyacım olmasaydı asla hiçbir şekilde bu saatlere kadar burada olmazdım ..çünkü benim küçük bir bebeğim var. gene de mecburen burada takılmaya devam ediyorum yapacak bir şey yok hak eden kazansın diyorum. :))

1

kardeşim bence zorlama zaten ilk 20'ye girsen bile ödül alamayacaksın.çünkü ilk ona ödül veriliyor. ilk 20'ye girsen ne olacak girmesen ne olacak bence biraz daha azimle ilk 10'a girmeyi dene çünkü beceri bilirsin diye düşünüyorum.

1

insan bir yerden inada bindiriyor ister istemez tabi