0

sorumanide daha fazla kazanc saglayabilmen icin cevap yazman lazim. ama soruyla alakali bir sekilde yazman lazim. soruyla alakali olduktan sonra uzatabiliyorsan uxat cevabini. ne kadar uzatirsan ona gore kazancinda artiyor cunku. benim cevaplarıma denk gelen varsa ne kadsr uzatmaya calistigimi gorebilirler. bazilari daha uzun oluyor, bazilari o yazfigim uzun cevaplara gore kisa kaliyor. ama cogunlukla 4-5 satie yazmaya calisiyorum en az. ama malesef bilgi sorularinda yapamiyorum bu durumu bazen. soruyla alakali olacak baska birsey bulamiyorum cunku, 1 satirla 2 satirla filan kaliyor açıkçası. bak mesela suan bile sana cevap yazarken ne kadsr cok uzatmaya calisiyorum degil mi? en basit ornegi bu yani. cevaplardan guzel kazanc saglaniyor. tabi isi bilen coktan goturdu mali. ve arkadaslar... demedi demeyin, suan cevap yazip kazanmaya calisin biraz daha. cunku belli bir zaman önce kazanclar daha iyiydi. ne yapabiliyoraaniz, ne biriktirebiliyorsaniz yapin valla.

0

aklına gelen soruları sor, bir de cevap verirken uzun cevap verirsen daha fazla kazanırsın. cevabın ne kadar uzun olursa o kadar fazla kazanırsın

1

sorumania sitesinde soru sormaktan çok sorulan sorulara alakalı, mantıklı ve doğru cevaplar vermek gerekiyor bu cevapları verirken sorulara uzun ama alakalı cevaplar verirseniz kazancınızda o şekilde fazla olur.

2

herkesin belirttiği gibi sorulara uzun, özgün ve açıklayıcı cevaplar vermek kazancı artırıyor. çünkü kelime sayısına göre fiyat değişiyor.

ayrıca referans linkini bol bol paylaşarak, aktif üyeleri referansla siteye kazandırarak, onların soru ve cevaplara verdiği kazancın yüzde yirmi tutarını sizde kazanç hanenize ekleyebilirsiniz.

1

daha fazla ilgi çekici sorular ve bildiğiniz sorulara mantıklı cevaplar vermeniz gerek

1

sorumanide daha fazla kazanç sağlayabilmek için sorulara uzun cevap verip ve kopya içerik olmamasına dikkat edin.kendinize özgü cevaplar verip ya da araştırıp aklında kalanları veya değiştirerek yazmayı tercih edebilirsin.ama en önemlisi cevabın uzun ve kendine özgü olması.bide noktalama işaretlerine ve yazım yanlışları olmaması gerekiyor.

1

bol zamanın olması lazım bunun için. sorulara soru ile alakalı uzun cevaplar vererek daha çok kazanç sağlarsın. özellikle altın sorulara ne kadar uzun cevap verirsen o kadar çok kazanırsın. bir sorudan 1.30 kr kazandığım zamanlar oldu. olay sadece daha uzun ama soru ile alakalı yazılar yazmak. mesela ben bu yöntem ile 1 ayda 450 tl para kazandım ve kazancımı cektim.