0

ben bu siteye ilk girdiğimde tereddüt ederek yaklaştım ve bir ay içerisinde 25 tl yaparak ödememizi aldık ve dürüstlüğünü ve güvenilirliği bana kanıtladı ve bundan sonra bu sitede takılacağım , ne kadar dağıtıyor bir muamma ama hak eden herkes parasını alıyor ve bu iş karşılıklı sorumania kazanacak ki bizde kazanalım

0

ortalama olarak 3 aydir aktif bir site... uye sayisi arttikca daha fazla dagitacaktir. ama bu son bir ay icerisinde rahat bin tl civari dagitmistir.

0

valla aylık gelirleri fazla oldugunu düşünüyorum ve oldukça site güzel ama yazarların alt ödeme limiti 25 tl bir içersinde kaç kişi talep ederse sorunsuz bir şekılde ödeme yapılıyor ve 3 gün içersinde gün belirlenmemiş yanı bunu sen belkıde atıyorum 1 günde 25 tl yapabılırsen yinede paranı kazanırsın başka siteler gibi değildir her zaman ödeme yapıyorlar ama site bana göre en az 2 yada 3 bin lıra bi yazarlarına para dagıtıyor ve yarışmalarada 1000 lira bi bütçe para dagıtıyor ve oldukça profesyonel bir site asla ve asla kurallara uydugunuzda ve kopya icerik üretmediğinizde ödeme talepı verdıgınızde sızın paranızı asla ve asla vermemezlık yapmıyorlar olabıldıgınızce kendı içerik özgü bir içerik olması gerekiyor ve ileride zaten artık yazar sınırlaması gelebilir bu yüzden siteyi bırakmamanızda fayda vardır sorumanı her zaman hak yemez .

0

yani sorumani aylık ne kadar dağıttığını bilemeyeceğim ama tahminim 3 milyar veya 4 milyar dağıtıyor olabilir. burada eski üyeler artık bunu çözdü için hızlı bir şekilde cevap vererek 3 günde bile 25 tl tamamlayabiliyor. yani mesela ilk iyi olduğumda ben bile iki günde 25 tl tamam ne bilmiştim bu aralar fazla aktif olamıyorum çünkü benim bebeğim çok küçük olduğundan dolayı yani beni rahat bıraksa ben aslında burada iyi bir kazanç elde ederim. mesela aylık 300 tl yaparım veya daha fazla da yaparım ama işte oğlum dan dolayı maalesef yapamıyorum ama dediğim gibi 3 veya 4 milyar dağıtıyor sorumani aylık olarak.

0

tam olarak bilinmez tabiki ama benim 1 ay olucak 2. kez 25 liralık talepte bulunmama az kaldı limiti doldurmaya çalışıyorum ama genede en az 2000 3000 dağıtıyordur kesin.

0

ortalama bana göre bin tl'ye kadar bir para dağıttığını düşünüyorum. görüyorum ki üyeler o kadar çok kazanıyor.

1

aylık ortalama ne kadar dağıtıyor, kaç kişi talepte bulunuyor bir ay içerisinde bilmiyorum. ben kendi adıma, çok çalışırsam iki kere 25 lirayı hak edebileceğimi düşünüyorum. hatta zorlar isem 3 kere bile olabilir. kişi başı 25 liradan düşünsek, sanırım yine de 2000 liranın üzerinde dağıtıyordur.
kaç üyesi var bilmediğimden afaki attım bu para miktarını.

0

bunu sadece yonetim bilir ama ben yarismalar harici 800-1000₺ arasi dagittigini dusunuyorum.