0

tuhaf bir soru olmuş. bu kişiye göre değişir herkes farklı sanatçıyı sevebilir. bir de herkesin müzik zevki farklıdır yada film zevki . bu yüzden herkes farklı sanatçıları sevebilir .

0

şener şen, kemal sunal, adile naşit, türkan şoray, müslüm gürses, gibi eski isimlerdir

0

en sevilen sanatçı herkesin kendi bakış açısına göre değişebilir. en sevilen derken hangi dalda en sevilen bunu da bilmiyoruz, yerli mi yabancı mı arkadaşım. ben o yüzden kendimce en başarılı ve sevilenleri yazmak isterim.
bence en başarılılar; timuçin esen, caner cindoruk, imany, sandra bullock, bennu yıldırımlar, meg ryan, demet akbağ, gonca vuslateli, gürse birsel, engin günaydınlar, erdal özyağcılar, ilker aksum, demet evgar, ahmet kaya, zeki müren aklıma o kadar isim geliyor ki hangi birini yazayım.

0

en sevilen sanatçılar arasında yer alan müslüm gürses olduğunu görüyoruz. oldukça kaliteli bir sesi vardı. şarkılarını gün içerisinde oldukça dinleyen biriyim aslında. müslüm gürses bazı sağlık sorunlarından dolayı hayata veda etmiştir. böyle büyük bir sesi kaybettiğimiz için hepimiz üzüldük.

0

geniş bir alan bu.çok isim var sayılabilecek.türkiye'den mi yoksa dünyadan mı soruyorsunuz acaba?türkiye'den soruyorsanız ahmet kaya diyebilirim.herkesin dinlediği sevdiği bir müzisyen.herkesin bir ahmet kaya parçası var neredeyse.dinlerken uzaklara dalıp gittiğimiz,efkarlanıp kendimizi o parçanın içinde bulduğumuz çok oluyor.dünyadan ise halen elvis presley.ölümünün üzerinden yıllar geçti ama elvis hep genç hep çok sevilen bir müzik ikonu olmaya devam ediyor.eğer bu soru sinemadan bir sanatçıyı kast ediyorsa türkiye'den yılmaz güney derim ben.kimsenin gıkını çıkaramadığı bir dönemde emekçi halkın sorunlarını sinemaya taşıdı.sinema dili yeni ve çok sanatsaldı.ilk büyük ödülü türkiye'ye yol filmiyle yılmaz güney getirdi.kıymeti bilindi mi peki maalesef hayır.dünyadan örnek verecek olursak marlyn monroe halen en sevilen sanatçı olarak görünüyor.oyunculuğu tartışmalı olmasına rağmen bir ikon olarak çok ilgi çekiyor ve seviliyor monroe.

0

bence ülkemizdeki sanatçılardan bazıları ferdi tayfur ve orhan gencebay dır. çünkü eski zamanlara sanatçıları ve oldukça seslerinin kaliteli olduğunu görüyoruz. eski zamanlarda oldukça sevilen ve şu anda günümüze baktığımız zaman hala bu sevginin devam ettiğini görüyorum. tabii ki bu aralar pek fazla gündemde görünmüyorlar ve oldukça eski şarkıları ile tanıyoruz onları. kaliteli parçalar yaparak günümüzde hala dinlenmeye devam ediyor ve benim en çok sevdiğim sanatçılar arasında yer alıyor 2 tane kaliteli ses. birçok sanatçının aslında böyle kişileri örnek aldığını ve bunlar gibi türkiye genelinde yayılmak istiyor. ama herkesin sevgisini kazanabilmek aslında çok zor olduğunu düşünüyorum. böyle sanatçılar inşallah yeni klipler yaparlar ve gündemde biraz olmalarını istiyorum açıkçası.

0

bana göre ülkemizde en sevilen sanatçı benimde en çok sevdiğim sanatçı olan müslüm gürsesdir. özellikle müslüm baba'nın filmi çıktıktan sonra müslüm babaya birçok kişi hayran kaldı diyebilirim. gerçekten ben de eskiden müslüm gürses pek sevmezdim. ancak bayaıdır müslüm gürses dinlemeye başladım.gerçekten şarkıları çok güzel ve çok güzel sözlerle yazılmıştır diye düşünüyorum.kendisi geçtiğimiz senelerde vefat etti. ancak bana göre hala ülkemizde en çok sevilen sanatçının olduğunu düşünüyorum. çünkü yaptığı şarkılar ortada çok başarılı şarkılardı.ben müslüm baba filmine şu an gidemedim.ancak kesinlikle yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum. çünkü hayatının biraz da olsa biliyorum. biraz da filmden izlemek istiyorum. umarım yakın zamanda gider ve müslüm baba ile ilgili olan bu filmi izlerim.