0

bu sezon ptt birinci lig'de şampiyon gençlerbirliği olacak gibime geliyor, ilhan cavcav adının verildiği bir sezon da süper lig'den küme düşmek çok üzücü bir durum oldu maalesef.ikinci lig üstünde bir kadro kurdular bu sezon ve pek fazla zorlanmadan çıkacaklar, birinci bitiremeseler bile ikinci olacaktır.playoff'lara kalmadan direk süper lig'e tekrardan merhaba diyeceklerdir, ankaragücü ile lige çok zevk getireceklerdir.

0

ptt 1 lig'in de bu sene oldukça iyi performans sergileyen takımlardan biri de gençlerbirliğidir. geçen sene turkcell süper liginden düşen ve bu sene kadrosunda bazı oyuncuları gönderdi ama iyi transferler yapmış durumda. özellikle hücum hattında sıkıntı yaşamayan bir takım ve her maç neredeyse gol atıyor. bir diğer yükselecek takımlardan biri denizlispor olarak görüyorum. denizlispor teknik adamı oldukça bir üst lige çıkmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. özellikle denizlispor evindeki maçlarda yoğun ilgi gösterdiği için taraftarı kolay kolay maçları kaybetmiyor. bu iki takım turkcell süper liginde büyük işler yapacak gibi duruyor.

0

ptt 1. liginde bu sene kimin şampiyon olacağı sorusuna kendimce gençlerbirliği cevabını verebilirim. geçen sezon gençlerbirliği efsanesi başkanlarının adının verildiği sezonda küme düşen ve büyük bir hayal kırıklığı yaratan ankara temsilcisi bu sezon ptt 1. ligine harika bir başlangıç yaptı ve şuan ligin zirvesinde yer alıyor. öte yandan bir diğer adayım ise adana demirspor. bu sene büyük bir atılım yapıp sezona başlayan adananın mavi tarafında işler yolunda gitmeyince türkiyenin en tecrübeli 3 teknik adamından biri olan yılmaz vuralı takımın başına getirerek anahtarları ona teslim ettiler. yılmaz hocanın son 10 senede 3 takımı üst lige çıkardığını göz önüne alırsak çokta mantıklı bir tercih olduğunu söylemek mümkün. kadro bakımında zengin olan ve bu kadro yapısını yılmaz hoca gibi tecrübeli bir teknik adamla birleştiren adananın mavi tarafı da ankara temsilcisi gençlerbirliğinden sonra ki benim 2. favorim diyebilirim.

0

ptt 1 ligi ne baktığımız zaman şu anda en başarılı takımlardan biri gençlerbirliği olduğunu görüyoruz. geçen sene turkcell süper lig'in en düşmüş bir takım ve bazı oyuncuların mecburen göndermek zorunda kalmıştır. ama bu sene kurdukları kadro ile biraz daha başarılı olduklarını ve tamamen bir üst lige çıkmak için hedef haline getirmişlerdir. bir diğer beğendiğim takımda denizlispor dur. denizlispor önceki yıllardaki kadrosundan daha başarılı bir kadro kurmuş bu sene. ama gençlerbirliği'ne yetişebilmesi için ilk yarı dönem içerisinde çok iyi transferler yapması gerekiyor çünkü bazı bölgelerinde çok eksikleri var. özellikle savunma hattında çok gereksiz golleri yiyorlar ve bu da tabii ki doğal olarak bazı maçlarda puan kaybı anlamına geliyor. gençlerbirliği inşallah bu sene şampiyon olur ve tekrardan turkcell süper liginde görmek istediğimiz takımlarından biridir açıkçası. gençlerbirliği takımının başında oldukça başarılı bir teknik adam var ve nerede ne zaman ne yapması gerektiğini bilen biri. inşallah aksilik olmazsa gençlerbirliği büyük bir ihtimalle turkcell süper ligi'ne çıkacaktır ve tekrardan başarı elde etmeye çalışacaktır. ptt 1'inci ligi'nde gençlerbirliği haftadan önce çıkmayı garantileyecek ve şampiyon olduğunu ilan edecek diye bekliyorum.

0

baktığımız zaman ptt 1 lig'de gençlerbirliği takımı bu sene çok iyi bir performans ortaya koyuyor. özellikle geçen sene düşen gençlerbirliği bu sene tekrar lige çıkmaya çalışıyor ben gençlerbirliği'nin şampiyon olacağını düşünüyorum.çünkü gençlerbirliği ptt 1 lige göre daha kaliteli bir kadroya sahiptir diye düşünüyorum. şu an ligde lider durumdalar. ve hiç kaybettiklerini görmedim.ben kesinlikle sene sonunda gençlerbirliği bir üst lige tekrar çıkacaktır diye düşünüyorum. 2 ise denizlispor görüyorum.şu an için umarım senin sonunda gençlerbirliği geçen sene düştüğü spor toto süper ligi şampiyon olarak çıkar.