0

bu sene baktığımız zaman başakşehir takımı, gerçekten çok başka bir futbol oynayarak ligde şu an için 35 puanla en yakın takipçisine 6 puan fark atmış bulunmaktadır. ancak son maçta alanyaspor ile 1-1 berabere kalan başakşehir takımı puan kaybetti bence ligde verilen araya galibiyetle girmelilerdi diye düşünüyorum. baktığım zaman başakşehir takımı çok gol atıp çok gol yemeyen bir takım olarak gözüküyor başakşehir takımı 4 sene önce kuruldu. ve 4 senedir şampiyonunu oynayan bir takım haline geldi bana göre bunun en büyük etkeni abdullah avcıdır diye düşünüyorum. çünkü abdullah avcı gerçekten bu takımı uyum sürecini çok güzel atlattı ve devamlı aynı oyuncularla devam ediyor. bu bence bir takım için çok avantajdır diye düşünüyorum. çünkü yeni oyuncular alınıp uyum sürecini tekrar başlatmak kötü olurdu diye düşünüyorum. baktığımız zaman başakşehir takımı gerçekten çok güzel bir futbol oynayan futbol takım haline gelmiştir. umarım sene sonunda başakşehir 4 senedir kovaladığı şampiyonluğu kazanır.

0

bu sene ligde başakşehir futbol takımını çok şanslı görüyorum.hem kadrosunda bulundurduğu oyuncular hem de hocaları abdullah avcı bunu hak ediyor bence,özellikle son üç dört yıldır çok istikrarlılar.zorlarsa bence trabzon spor ile galatasaray futbol takımları zorlar

0

büyük bir performans ortaya koayabilecek ve şampiyon olmasını istedim takım galatasaray'dır. çünkü tuttuğum takım ve başaralı olacağına inanıyorum. ikinc devreden sonra daha farklı bir takım olacak diye düşünüyorum.

0

bu sene ligde fenerbahçe şampiyon olur dersem herhalde inanmazsınız. ama gönlüm fenerbahçe'den yana.