0

şu an 1. lig en kaliteli lig. mücadele en üst düzeyde. başarıya aç takımlar ve oyuncular var. bu sene denizli spor ve gençler birliği favori görünüyor ama proje takımı olan osmanlıspor da bastırmaya başladı.

0

benim bu sene 2 takimi favori goruyorum ben tabiki en cokda basinda bunlarin genclerbirligi 've denizlispor buyuk ihtimal iyi oynayan denizli spor var vede biraz maddi açıdan toparlanmış görünüyor.peşinden bolu var gazisehir var umraniyespor var bu takımlarda favori .

0

suan ptt 1. ligide zaten super ligi aratmicak bir lig.ayrica super ligden dusenler buraya geliyor o yuzden nerdeyse hepsi kaliteli takim ama suan icin en buyuk ihtimal demiyelimde birinci takim genclerbirligi spor kulubuudr.kadrosunu bozmayan hatta takviye yapan kirmizi siyahli takim bu sene garanti gozuyle bakiyorum.

0

bu sene baktığımız zaman gençlerbirliği takımının çok başarılı bir futbol oynadıklarını söylememiz mümkündür. özellikle geçen sene ilhan cavcav sezonunda bir alt lige düşerek taraftarlarına büyük bir üzüntü yaşatan gençlerbirliği spor bu sene bu üzüntüyü telafi etmek istiyor. gerçekten bu sene oynadıkları tüm maçlarda çok başarılı bir grafik çizen gençlerbirliği spor benim tahminime göre bu sene ptt 1 lig'den süper lig'e şampiyon olarak dönecektir. aha sonra ise denizlispor'un çok güzel bir futbol oynadığını söyleyebiliriz. özellikle yücel ildiz takıma geldiğinden beri denizlispor gerçekten çok başarılı bir grafik çizmeye başladı. özellikle son maçlarda 1 galibiyet serisi yapmaya başladı bu galibiyet serisini devam ettirirse ben denizlispor'un ptt 1 lig'den süper lig'e 2 olarak çıkacağını düşünüyorum. son çıkacak takım play off'tan çıkacağı için gayet çekişmeli bir playoff heyecanı olacaktır. bana göre son takım play off oynayacak takımlardan birisi olacağı için ben bu sene play off oynayacak takımlar dan adana demirspor görüyorum. yılmaz vural adana demirspor başında çok başarılı bir grafik çiziyor. umarım böyle devam eder ve play-off'a kalır. play off tan süper lig'e çıkan son takım ise adana demirspor olur.

0

ptt 1 lig'de bana göre gençlerbirliği 1 sırada çıkacaktır. bugün 10 kişi kalmasına rağmen maçı kazanmayı bildi. gençlerbirliği böyle giderse rahat bir şekilde süper lig'e geri dönecektir. daha sonra bugün denizlispor galibiyet elde etti. ve denizlispor da bana göre süper lig'e çıkan takımlardan biri olacaktır son olarak ise bana göre kesinlikle adana demirspor üst lige çıkacakdır.

0

ptt 1'inci ligi'nde şu anda başarılı bir şekilde ilerleyen gençlerbirliği takımı büyük bir ihtimalle üst lige çıkacaktır. bu sene kurdukları kadro gerçekten çok başarılı olduğunu görüyoruz. ptt 1 liginden üst lige 3 takım çıkacaktır. benim en çok sevdiğim takımlardan biri de denizlispor'un da çıkmasını istiyorum. daha çok erken ama bu iki takımın çıkmasını garanti bir şekilde görüyorum.

0

birinci ligde şu an lider konumunda bulunan gençlerbirliği bana göre çok rahat bir şekilde şampiyon olup süper lig'e tekrar dönecektir.diye düşünüyorum daha sonra 3.olarak süper lig'e gelecek ekip bana göre yılmaz vural'ın çalıştırdığı adana demirspor olacaktır.adana demirspor yıllardır süper lig'e çıkmayı hedefliyor ancak bir türlü başaramadı. yılmaz vural daha önce göztepe'yi süper lige çıkararak çok büyük bir başarı elde etti.bu seferde hedefindeki takım adana demirspor dur ben yılmaz vural'ı çok seven bir futbolsever olarak yılmaz vural'ı güvenim tamdır umarım. adana demirspor ikinci olarak süper lig'e çıkacaktır.bana göre 3 takım ise kesinlikle denizlispor olacaktır.denizlispor yücel ildiz'in takımın başına gelmesinden beri çok güzel galibiyetler elde ediyor.böyle oynamaya devam ederse lig'de play-off'dan süper lig'e çıkacak 3. takım olacaktır.benim düşüncelerim bu yöndedir.