0
0

gerçeklikten kastınız nedir anlamadım eğer ödemeleri gerçekten yapıyor mu demek istiyorsanız evet yapıyor daha bugün 25 tl ödememi aldım istiyorsanız özelden dekont gönderebilirim ayrıca gerçek olmazsa bu kadar süredir yazarlar burada kalır mıydı?

0

gerçekmidir derken . siz bildiğim kadarıyla çok aktif bir yazarsınız çoktan para çekmiş olmanız gerekiyor gerçek olup olmadığını görmediniz mi henüz gerçekten .

0

kardeşim şu saçma soruları artık bir bıraksan diyorum. çünkü bu siteden bir sürü kişi ödeme aldı. tabii ki bu site gerçektir daha bugün 60 tl kadar bir ödeme almış bulunmaktayım. cidden site ödemesini hak eden yani soruları olabildiğince güzel cevaplar veren yazarların ödemelerini yapmaktadır. sende mantıklı sorular sormaya başla bence artık çünkü cidden çok sıkıcı sorular soruyorsun.

0

burası güvenilir bir site ablam benim buradan baya bi para çekti ve hiçbir sorun yaşamadı .hem bilgi edinmiş oluyor bununla birlikte para kazanmış oluyoruz güzel bir site bu yüzden.

0

gerçek midir? derken gerçekten yani neden gerçek olmasın ki gerçek olmasaydı bu site zaten olmazdı. bence sorun çok saçma olmuş gibime geldi ve burada sen sanırsam yeni uyuyorsun ben burada hemen hemen iki aydır uyuyayım ve burada daha önce sohbet odası vardı. bizde sohbet gibi ediyor yani sormani ekibi ondan sonra bir sorun yaşandı. sohbet grubu falan kapandı burası gerçek bir site yani kimliklerini sadece gizliyorlar o da bence normal.