0

roma bu sezon şampiyonlar liginde çok fazla ilerleyeceğini zannetmiyorum. geçen sene resmen bir peri masalı yazan roma bu sene gerek teknik direktör problemi gerekse kadrosunda ki en önemli 3 ismin ( edin dzeko, stephan el sharaawy, florenzi) sakatlık problemlerinden bir türlü kurtulamaması ellerini çok zayıflatıyor. sene başından ajax'tan transfer ettikleri justin kluivert ve cengiz ünderin çoğu maçta sırtladığı roma, porto kurası ile çok denk bir kura çekti. şansların %50-%50 olan bu kura da 2 maç sonunda turu geçseler dahi bundan daha öteye gidebilme ihtimallerinin olduğunu hiç zannetmiyorum. devre arasında adeta bir transfer sihirbazı olan monchinin ise hangi hamleleri yapacağı merakla beklenen bir konu. genç ve geleceğe yönelik transfer yapıp bunları takıma monte etme konusunda adeta son 4 yıldır bir ders veren roma devre arasında bu stratejinin ne kadar yakınında olacak merakla bekliyorum. dzeko'nun sürekli nükseden sakatlık problemlerinden dolayı ve patrick schickin yetersiz performansı onları bir santrafor transferi yapmaya adeta zorluyor. dzeko ile rekabet edebilecek ve aynı zamanda son vuruşu iyi olan bir santrafor almasına kesin gözüyle bakılan roma eğer aradıkları kriterlere uygun bir oyuncu bulması durumunda belki de iddialı hale geleceklerdir. real madrid ile oynadıkları maçlarda oldukça şanssız olduklarının altını çizmek gerekir. özellikle roma da ki maçta cengizin 6 pas çizgisinden 2 tane topu dışarı vurması sonucu iyice demoralize olan takım 2 maçta da real madrid'e teslim olmuştu. bana göre en denk eşleşme olan roma-porto eşleşmesinde kim üst tura çıkarsa çıksın bir sonra ki turda hiçbir şansı olacağını düşünmüyorum

0

roma takımına baktığımız zaman hiç iyi bir performans sergilediğini söylemem. çünkü ligi'nde çok kötü bir roma olduğunu düşünüyorum kendi açımdan. özellikle önceki yıllarda çok başarılı bir kadro kurduklarını ve daha iyi dereceler ettiklerini görmüştük. ama bu sene roma takımı büyük ihtimalle bu turda eğlenmesini bekliyorum. çünkü takımın içerisinde bazı eksikler var ve bu eksiklikleri bir an önce teknik adamın düzeltmesi gerekiyor aslında. tabii ki bunu yapabilmek çok mümkün çünkü transfer dönemine girmek üzereyiz ve bu yarı dönem içerisinde yıldız oyuncular takımın içerisinde olursa roma takımı biraz olsun ilerleyebilir. özellikle roma takımı taraftarı evinde oynadığı maçları tamamen stadı full doldurduklarını görüyoruz. her zaman takımın arkasında var ama oyuncuların biraz olsun buna inanması gerekiyor aslında. roma takımını gerçekten çok seviyorum inşallah finale kadar ilerlesin ve kupayı alsın diye de ümit ediyorum.

0

roma şampiyonlar liginde ikinci veya üçüncü sıraya gelebilir.

0

roma takımına bakacak olursak eğer, ligde şu an durumu pek iyi değildir diye düşünüyorum.en son baktığımda 4 sırada vardı ve üst üste galibiyetler elde etmeye başlamışlardı.ben roma takımının cengiz ünder orada oynadığı için gerçekten çok seviyorum umarım kısa sürede toparlanır. lar şampiyonlar ligi'nde ise real madrid'in ardından grubu ikinci tamamladı. ve bir üst tura çıktı bana göre roma takımı bu oyunda devam ederse bu turda elenecektir diye düşünüyorum. ancak oynadığı futbol biraz daha geliştirirse ve hücum futbolu daha iyi oynarsa ben kesinlikle roma takımının çeyrek finale kadar geleceğini düşünüyorum. geçen sene barcelonayı elemişlerdi.bu sene de uefa şampiyonlar ligi'nde yer öyle oynarlarsa yarı final bile oynayacaklarını düşünüyorum.umarım roma takımı cengiz ünderle bayağı bir başarı elde eder.