0

villarreal takımı ispanya ligi'nde başarılıdır. bu sene oldukça kadrolarını daha iyi kurduklarını ve sadece avrupa ligi'ne gidebilmek için istedikleri sonuçları almaya çalışıyorlar. bu sene avrupa liginde bir üst tura çıkmışlardır. kurdukları kadro geçen senelere bakarak daha başarılı bir sezon geçirdikleri anlamına geliyor. özellikle villarreal takımın taraftarı oldukça evindeki maçlarda tam destek vermeye çalışıyor. bu da evindeki maçlarda kolay kolay puan kaybı yapmadı anlamına geliyor. özellikle bu oldukça avrupa ligi'ne önem verdiklerini görmekteyiz. ligi'nde inişli çıkışlı performanslar dahi diğer takımlara göre daha başarılı oynadıklarını gördüm. inşallah yarı dönem içerisinde iyi transferler yaparlarsa bence ispanya ligi'nde başarı elde etmesini isterim. her sezon belli bir kadro planı içerisinde oynadıklarını ve bu sene bu kadro planı oldukça tutmuş durumda. eğer avrupa kupalarından elenirseler özellikle ispanya ligi'ne dönük maçlar yapacaklardır. diğer üst sıralardaki takımlara baktığımız zaman onların kadrosu daha başarılı ama villarreal takımı da ilk yarı dönem içerisinde iyi transfer yaparsa onları yetişebilir. ligin ikinci yarısı daha başarılı geçmesini bekliyorum ve bol gol izlemek için televizyonun karşısında olacağım villarreal takımı için. oynadıkları maçlar oldukça gol pozisyonları içerisinde geçtiği için daha heyecanlı oluyor.

0

ispanya la liga da bu sene villareal oldukça kötü bir sezon geçiriyor. uefa da yoluna devam ediyor olsa da bu sezon onlar için istedikleri gibi geçmiyor. sene başında castillejo yu milana takaslayıp baccayı kadrolarına katmaları onlar için oldukça kötü bir tercih oldu. ligde son sıralara demir atan villareal tıpkı monaco ve fenerbahçe'nin yaşadığı kabusu onlarla birlikte paylaşıyor. ispanya liginin köklü takımlarından olan katolik atletico bilbaonun bile küme düşme potasında olduğunu düşünürsek bu sene la liganın ne kadar zorlu bir lig olduğunu tahmin etmek çok zor. teknik direktörlerinin son huesca maçından sonra yaptığı açıklamalara da bakarsak bu sene oralardan kurtulmaları pek mümkün görünmüyor. sene başında büyük bir ısrarla istedikleri ve takas sonucu aldıkları bacca ile sorun yaşamaları ve takımın belkide ispanyanın en ateşli taraftar gruplarından olması, onlarla yaşanan sorunlar yönetim teknik direktör hoca dikdörtgenin de kaosun içinde kalmış durumdalar. uefada bu sene devam edebileceklerine ihtimal vermiyorum geriye kalan 5 ayda tamamen lige konsantre olup küme düşme hattından iyice uzaklaşmak isteyeceklerdir. tabi yapacakları transferleri de göz önüne alırsak.

0

villarreal takımı ispanya ligi'nde beğendiğin bir takımdır. ama geçen sezona ve ondan önceki sezonlara baktığımız zaman bu seneki kadroları oldukça başarılı görüyorum. çünkü önceki yıllarda maddi konuda büyük sıkıntılar yaşadıkları için pek fazla transfer yapamıyorlardı ve başında bu kadar değerli bir teknik adam yoktu. ama şu anda oldukça başarılı bir şekilde ilerliyorlar ve avrupa kupalarına gidecek bir takım olduğunu söyleyebiliriz. özellikle taraftar olarak takıma büyük destek verdiklerini ve her maç yalnız bırakmadan stadı full doldurduklarını görüyorum. özellikle bu sene avrupa ligi'nde başarı elde edebilecek ve ilk yarı dönem içerisinde güzel transferler geldiği takdirde daha iyi yerlere gelebilecek bir takım görünümünde. inşallah daha zevkli maçlar bize izletir ve bol gol yaratacak pozisyonları olur ve izleyici olarak zevk almayı tercih ediyorum.

0

villarreal takımı ispanya'nın köklü takımlarından biridir.geçen sene çok güzel bir futbol oynayarak uefa avrupa ligi'ne gitmeyi başaran villareal'in bu sene geçen seneden uzak bir performans sergileyerek şu an lig'de küme düşme potasında bulunuyor. bana göre bu senenin takıma çok yatırım yapılmadı.ve çok transfer alınmadı diye düşünüyorum. çünkü baktığımız zaman kadro yapısı şu an ligde ben yetersiz görüyorum. uefa avrupa liginde öyle böyle gruptan lider olarak çıkmayı başaran villarreal takımı, ligde istedikleri gibi bir oyun sergiliyor. ve şu an yanlış bilmiyorsam 16 sırada yer alıyorlar. villareal takımını bu sene ligde kalma mücadelesi vermeye devam edecek diye düşünüyorum. özellikle ara transfer döneminde oyuncu transfer edilmezse ben villareal takımının düşmesini bile.
düşünüyorum. çünkü gerçekten bu kadroyla bu iş çok zor uefa avrupa liginde ise ben son 32 turunda eleneceklerini düşünüyorum.