0

inter eski inter değil o kadar pahalı transferler yapmasına rağmen gidişatları pek iyi değil. napoli ise son zamamların en iyi kadrolarından birine sahip , ben oldukça beğeniyorum. bunların arasında oynanan maçlar ise üst bitiyor genellikle.

0

ben önümüzdeki 1 ay içerisinde oynanacak maç için konuşmak istiyorum. her iki takım da serie a'nın köklü takımlarından. ikisi de çok sağlam takımlar yani. şimdi inter hakkında konuşacağım. inter, gerek kadro yönünden gerek de teknik direktör yönetimi biçiminden tutun da saha içindeki maç taktikleri, oynayışları, oyuncuların yeteneklerine kadar gayet başarılı bir takım. taktik olarak anlayışlarına gelince, dengeli bir diziliş ile oynuyorlar genelde ve sağlam açık vermiyorlar. aynı zamanda paslı oyun konusunda yeterince gelişmiş bir takım ki bu da topa hakimiyet konusunda çok güzel bir avantaj sağlıyor. topa hakimiyet sayesinde rakip yarı sahasında oldukça yeterli fırsata sahip olabiliyorlar ve daha çok atağa çıkıyorlar. ellerine geçen fırsatları da oldukça değerlendiriyorlar. kadro olarak zaten bir sıkıntıları yok, takımda birçok yıldız oyuncu var. ki bu da takım için güzel bir artı. aynı zamanda inter kadrosu birbirine uyumlu olarak hareket ediyor ve anlaşabiliyorlar. napoli ile ne kadar baş başa gitseler de daha çok fırsat bulduklarını ve tehlike oluşturduklarını düşünüyorum. şimdi de napoli hakkında konuşmak istiyorum. tabii ki inter hakkında söylediklerimin bir çoğu napoli için de geçerlidir. bir farklı yön olarak şunu söyleyeceğim, napoli'nin bazı büyük takımlara karşı çok da iyi oynadığını düşünmüyorum. bazen çok fazla açık verebiliyorlar ki bu da karşı takımın fırsat ele geçirmesini sağlıyor. bu da napoli yönünde bir dezavantajdır. bunun dışında, inter'e söylediğim bir çok şey napoli için de geçerli. kısacası ligdeki bu iki devin karşılaşması, can yakacağa benziyor. benim önümüzdeki karşılaşma için tahminim, 1-1 berabere kalmalarıdır.

0

inter bu sene italya ligi'nde oldukça başarılı bir performans sergilediğini görebilirsiniz. fakat takım olarak biraz olsun geçen yıllara bakarak toparlanmış durumdalar. inter evindeki oynadığı maçlarda taraftarın desteğini aldığı zaman daha iyi oynadığını düşünüyorum. fakat bazı bölgelerde sıkıntı yaşayabiliyor bazı oyuncular. bunun için ilk yarı dönem içerisinde kaliteli oyuncular almaya ve bölgeleri kapatmaya çalışacaktır. eğer bunu başarılı bir şekilde yaparsan eğer inter takımı ikinci yarıda daha başarılı oynar. bu maça geldiğimiz zaman inter takımı büyük ihtimalle kendi evinde bu maçı kaybedeceğini tahmin ediyorum. kadrosunda defans hattında büyük sıkıntılar içerisinde ve oyuncular bir türlü kendine gelemedi. teknik adamların ne kadar taktik versede bu konuda sıkıntılar yaşadıklarını görüyoruz ve büyük ihtimalle napoli takımda da kaybedeceklerdir. napoli takımı bu sene biraz daha iyi oynadığımı düşünüyorum. hocam attın daha oldukça başarılı ve her maç neredeyse gol attıklarını görüyorum. tabii ki biraz da savunmada sıkıntı yaşama sana daha iyi yerlere gelebilirler. özellikle juventus ve aralarında pek fazla puan farkı yok fakat takımının bu seneki kadrosunda tabii ki bir cristiano ronaldo gibi yıldız isim var. büyük bir ihtimalle napoli takımı ilk yarı dönem içerisinde büyük transferler yaparak juventus takımını yakalamaya çalışacaktır. eğer bunu çok başarılı bir şekilde ilerlerse napoli takımı şampiyon dahi olabilir. o yüzden inşallah napoli takımının bu akşam bu maç sahadan galip çıkmasını istiyorum. inşallah çok zevkli bir maç bizi bekliyordur bu akşam her iki takımın da gol atmasını bekliyorum.