0

aslında bana soruların tekrar karşımıza gelmemesi çok iyi olur çünkü farklı soruları cevaplarsan daha iyi olur bizim için hem de farklı şeyler öğreniriz ve cevaplanmamış soru kalmaz.

0

cevaplanan soruları tabii ki karşımıza çıkmaması iyi bir şey ama ben de tam emin değilim ki bir soruya birden fazla farklı şekillerde yazarak kuruş elde ediliyor mu bilmiyorum ediliyorsa da 2 cevap da kuruş miktarı düşüyor mu sorumani ekibi bu konuda bizi aydınlatırsa çok iyi olur teşekkürler.

0

gerçekten çok iyi olur ve güzel bir koalylık olur. soruları iki kez cevaplamak bizim süremizden ve kazancımızdan düşüyor.

0

en azından bizim önceden cevapladığımız sorular çıkmasa daha iyi olur çünkü aradan uzun bir vakit geçince cevapladığımızı unutabiliyoruz karşımıza tekrar cevaplıyoruz

1

aslında cevaplanan sorular tekrardan karşımızda çıkmaması gerekiyor. eğer böyle bir sistem gelirse herkes için daha faydalı olacağını tahmin ediyorum. çünkü arada karıştırıyorum ben bakıyorum ki girdiğim soruya cevap vermişim tekrardan çıkıp ana sayfadan bir soru daha seçiyorum. bu da herkes için vakit kaybı anlamına geliyor.

0

gerçekten çok güzel olur.
hatta bence en çok cevapladigimiz konuları sorumani algılayıp önümüze o konudaki soruları getirse daha da güzel olur.

0

aslında cevaplanan sorular karşımıza bir daha çıkmazsa çok iyi olur diye düşünüyorum. çünkü bazı cevapladığı sorular çok karşımıza çıkıyor ve bu beni rahatsız ediyor tamam bazen iyi oluyor bir soruya iki üç kere cevap verebiliyoruz. ancak o da sıkıyor diyebilirim.o yüzden site gibi böyle bir uygulama yaparsa bence çok memnun oluruz diye düşünüyorum.

0

evet keşke öyle bir şey olsa beyin modu girdikten sonra maalesef eskiden veya iki ay önceki sorular bile önümüze çıkabiliyor. hatta bazen ben şaşırıyorum diyorum neden acaba bu sorular var.. ama gerçekten de çok sıkıcı oluyor cevap veremiyoruz yüzde beşlik sorular genellikle olmuyor. onun için ben her zaman cevapsız sorulara girip cevapsız soruma soruları cevaplamaya daha çok tercih ediyorum. yani böyle daha kolay oluyor.